3:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Juniorka Vrchoviny má již sedmou remízu


Branky


46. J. Vopršal (p.) , 49. A. Vostál , 76. A. Vostál - 11. M. Šmída , 23. V. Hudák , 63. P. Sytař
14

Přibyslav, pohybující se v sestupových vodách, hostila o víkendu doma juniorku Nového Města na Moravě. Z utkání vytěžila důležitý bod za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí snížili v závěru první půle z penalty

Hosté tento zápas začali velmi aktivně. Oba mladíci na krajích hřiště Jícha s Hudákem byli velmi aktivní a podporovali útočnou vozbu Vrchoviny. Hned v 11. minutě vybojoval Bača míč na brankové čáře a jeho centr zprava využil Šmída, který poslal střelou k tyči hosty do vedení - 0:1. Po deseti minutách bylo ještě pro Vrchovinu veseleji. Tentokrát přilétl míč zleva a pohotový Hudák se natlačil před obránce a z malého vápna zvýšil - 0:2. Také domácí dvakrát rychlým přechodem zahrozili, ale obrana dobře zasáhla. Přišla však chyba na konci poločasu, když faulovali ve vápně a domácí Voporšal nařízený pokutový kop s přehledem proměnil - 1:2. 

Zasloužená remíza

Domácí po přestávce velmi brzy vyrovnali a začalo se prakticky od začátku, 49. Vostál na 2:2. Na hřišti se začalo jiskřit a oba týmy v některých chvílích měly rudo před očima. Pomyslný klid vrátil na kopačky hostí Sytař, když si všiml gólmana, který je venku z branky a angličanem podruhé vrátil vedení - 2:3. Jenže domácí byli důslednější, důrazní v osobních soubojích a nakonec se jim podařilo po standardce vyrovnat hlavou - 3:3. Hosté měli ještě další šance, Hlaváč, Sytař, Slavíček, kteří mohli přidat další branky, jenže šance nevyužili, proto se body dělily. Za druhý poločas si domácí bod zasloužili.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - S. Pochop [-] , J. Vopršal [-] (88. J. Sibera [-] ) , M. Votava [-] , J. Imramovský [-] (74. T. Krečman [-] ) , M. Ondra [-] (54. M. Průža [-] ) - F. Bačkovský [-] , M. Krčál [-] , L. Vykoukal [-] - A. Vostál [-] , P. Škacha [-]

SFK Nové Město na Moravě B
A. Doležal [-] - D. Bača [-] , P. Sytař [-] , J. Chytrý [-] , M. Jícha [-] (46. R. Hlaváč [-] ) , V. Hudák [-] (46. V. Veselý [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , R. Blažíček [-] , T. Švanda [-] , R. Červenka [-] (57. L. Slavíček [-] )

ŽK: 41. P. Škacha , 68. J. Imramovský , 92. S. Pochop - 52. T. Švanda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUPKA František - KŘÍŽ Jan, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů