1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:00

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky doma těsně padly s Ledčí nad Sázavou


Branky


13

O uplynulém víkendu přivítaly okříští fotbalisté na své půdě Ledeč nad Sázavou. V utkání byli nakonec šťastnější hosté, když zvítezili těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

Utkání dvou celků ze spodní částí tabulky začalo opatrně. V 17. minutě se z lajny uvolnil přes dva hráče hostující Bačkovský, ale jeho pokus skončil v náruči Fialy. O tři minuty později se po nedorozumění domácí obrany dostal ke střele hostující Bezděk, jeho pokus skončil těsně nad domácí brankou. Ve 35. minutě domácí Dubský spálil tutovku, když Částkův centr z pravé strany sám na malém vápně trefil nad hostující branku.

Vítězný gól z dorážky po neproměněné penaltě

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, když zahrávali v krátkém sledu tři rohové kopy, které však domácí obrana odvrátila. Domácí se dostali v 54. minutě po rychlé kombinaci do pokutového území hostů, kde Večeřa našel zcela volného Dubského a ten nedal brankáři šanci – 1:0. Hosté vyrovnali v 77. minutě. Po centru z pravé strany míč propadl k Fišerovi a ten šťastně přeloboval Fialu – 1:1. Za čtyři minuty bylo s domácími zle, když v pokutovém území fauloval domácí Němec Vágnera a hosté měli možnost zahrávat pokutový kop. K němu se postavil Gramer, jeho pokus Fiala chytil, ale dorážka od stejného hráče skončila za zády domácího brankáře – 1:2. Ve zbytku utkání již domácí neměli sílu na vyrovnání.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , F. Rampír [-] , J. Částka [-] , R. Ryšavý [-] (85. R. Bence [-] ) , I. Večeřa [-] (87. V. Bence [-] ) , P. Dubský [-] (79. P. Molák [-] ) , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - S. Bezděk [-] (69. T. Žemlička [-] ) , P. Pešek [-] , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] (87. O. Martinek [-] ) , M. Vágner [-] (87. J. Gramer [-] ) , L. Vodička [-] , J. Karel [-] , F. Gramer [-] , J. Bačkovský [-] (73. J. Fišer [-] ) , M. Havel [-] (73. V. Horký [-] )

ŽK: 37. F. Rampír , 71. R. Ryšavý - 39. M. Toula , 56. L. Vodička .
Počet diváků: 128. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - STRAKA Karel, KLINER Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů