1:1
(1:0)
46. D. Poul
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov vyjádřil herní převahu v druhé půli pouze jedním gólem


Branky


13

V dalším kole Krajského přeboru Vysočiny mužů přivítala Ledeč nad Sázavou "doma" Pelhřimov, který se v poslední době střelecky trápí. Ledeč dokázala vyválčit alespoň jeden bod a navázala tak na výhru z minulého víkendu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí potrestali nedůraz hostí ve vápně

Hosté se ocitli v šanci hned ve 2. minutě, kdy nejprve po levé straně nabíhající Mazáč ustál faul, přihrál doprava Fikarovi a ten vystřelil na domácí bránu, bohužel pro hosty míč mířil vedle tyče. V 6. minutě domácí špatně zahráli malou domů a znamenalo to roh pro Pelhřimov. Ten ale domácí dokázali ubránit a naopak vyrazili do protiútoku, který zakončili ale také střelou mimo bránu. Ve 13. minutě sebral Dan Poul míč Havlovi a zleva se snažil prostřelit vyběhnuvšího Bezděka, trefil ovšem pouze tyč. O minutu později kopali roh domácí fotbalisté. Nebezpečně k bráně stáčející se centr ale odvrátili pelhřimovští obránci do bezpečí. V 18. minutě zastavil Toula nedovoleně Mazáče a hosté měli standardku. Rozehrál ji Vojta Poul po zemi na Homolku, míč byl ovšem moc dlouhý a signál tak nevyšel. Ve 20. minutě pelhřimovský Blažek na půli zfauloval Toulu, který následně sám rozehrál, jeho centr do vápna ale chytil jistě Sochor. Ve 24. minutě hosté faulovali u rohového praporku a domácí měli standardku, na penaltě nepokrytý Vodička měl pak snadnou práci - 1:0. Hosté mohli srovna hned ve 26. minutě, kdy byl na levé straně faulován Homolka. Standardku zahrál opět Vojta Poul, poslal centr do vápna, na něj si naběhl Blokeš, bohužel pro Pelhřimov bránu netrefil. Ve 35. minutě musel po střele domácího Trpišovského zasahovat Sochor, míč uklidil na roh. Z něj poslal skákavý míč do vápna Toula, ale hosté byli tentokráte pozorní. Ve 41. minutě měli hosté další standardku a to když domácí kapitán Pešek fauloval před velkým vápnem Vojtu Poula. Homolka ale trefil pouze zeď. Minutu před koncem první půle vybojoval pro hosty na levé straně roh Vlk. Pěkný centr do vápna uklidili domácí hráči hlavou na další roh. Ten zahrál Homolka, ale domácí opět hlavičkou dokázali odvrátit nebezpečí a to tentokráte s pomocí Fikarovy teče, a proto se kopalo od domácí brány. Chvíli na to ještě Fikar vybojoval další roh, ale ani z něj hosté nic nevytěžili a tak do kabin se šlo za stavu příznivějšího pro domácí Ledeč.

Hosté v druhé půli opět pálili šance

Do druhého poločasu měli lepší nástup pelhřimovští hráči. Hned ve 46. minutě zdálky napřáhl kapitán Dan Poul a nemýlil se - 1:1. Od této chvíle hosté pookřáli a víceméně převzali otěže utkání do svých rukou. Ve 49. minutě byl u pravé lajny faulován Blokeš. Standardku zahrál Vojta Poul, ke střele zblízka se po odrazce dostal právě Blokeš, trefil ovšem pouze Bezděka. O tři minuty později kopali hosté další standardku. Tentokráte byl ale Poulův míč přetažený a jeho spoluhráči se tak ke koncovce nedostali. V 53. minutě zblokovali střelu Blokeše domácí hráči na roh, který zahrál tentokráte Vojta Poul, domácí obránci ale odhlavičkovali centr na další roh. Z něj hosté ale vytěžili pouze střelu do boční sítě domácí brány. V 57. minutě musel opět zasahovat Bezděk, když zlikvidoval střelu Poula, dva dobíhající pelhřimovští hráči ale příležitosti nevyužili a střela šla vedle brány. V 60. minutě se dopustil nedovoleného zákroku Bezděk Sedrik a hosté tak měli výhodu zajímavé standardky. Střela Dana Poula po zemi doprostřed brány ale našla pouze gólmana Ledče. Stejný hráč fauloval skluzem bez míče i v 66. minutě, tentokráte to bylo oceněno žlutou kartou a hosté měli další trestný kop. Zahrál jej Rejthar, domácí Vodička ale hlavou odvrátil nebezpečí. Neujala se ani dalekonosná střela Dana Poula ze 71. minuty. V 76. minutě se opět vytáhl domácí gólman Bezděk a to když zlikvidoval náběh Homolky zleva na roh. V 79. minutě měli Pelhřimovští další velikou gólovou příležitost, Poul poslal zprava míč před bránu, kde nabíhající Vlk zblízka ale bránu minul. O čtyři minuty později mohl skórovat Blažek, naběhl si po rohu Homolky na centr, ale hlavičkoval mimo bránu. V 85. minutě se po přihrávce Homolky prezentoval pěknou střelou z otočky Honzl, ovšem hostům chybělo i kousek štěstí, střela opět šla těsně vedle brány. Další standardku měli hosté ještě v 86. minutě, rozehrával ji Niederle zleva, akci ale zastavil ofsajd. Hosté si tak odvezli z Ledče pouhý bod.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér): V prvním poločase byla naše hra dost neurovnaná, nedokázali jsme si vytvořit brankové příležitosti a bohužel jsme inkasovali velmi laciný gól ze standardní situace. Ve druhém poločase přišel náš zlepšený výkon a po krásné střele našeho kapitána D. Poula jsme hned ve 46. minutě vyrovnali stav na 1:1. Bohužel pak se již opakoval náš scénář z posledních zápasů, kdy po dalších pěti brankových příležitostech jsme se již nedokázali prosadit a tudíž jsme opět soupeři darovali bod za remízu. Teď se musíme připravit na nejlepší tým soutěže Speřice a pokusit se ho obrat o body v domácím prostředí.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Bezděk [-] - P. Pešek [-] , S. Bezděk [-] (69. M. Chlubna [-] ) , M. Toula [-] , M. Trpišovský [-] , M. Vágner [-] , L. Vodička [-] (77. O. Martinek [-] ) , J. Karel [-] , F. Gramer [-] , J. Bačkovský [-] (77. V. Horký [-] ) , M. Havel [-]

FK Maraton Pelhřimov
J. Sochor [-] - J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , J. Homolka [-] - A. Fikar [-] , D. Viktora [-] (82. A. Šimon [-] ) , V. Poul [-] (69. M. Niederle [-] ) , D. Poul [-] - T. Mazač [-] (38. J. Vlk [-] ) , K. Blokeš [-] (62. J. Honzl [-] ) , O. Blažek [-]

ŽK: 21. J. Karel , 67. S. Bezděk - 30. K. Blokeš , 64. D. Poul , 69. V. Poul .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - HANZL Daniel, DOSKOČIL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza