0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov na dobrý výkon z minulého kola nenavázal


Branky


13

Bedřichov přivítal o víkendu doma Sapeli Polnou. Domácí fotbalisté na dobrý výkon z minulého kola ovšem nenavázali a s Polnou prohráli 0:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili poprvé ve 42. minutě

V prvních deseti minutách se hrálo oboustranně opatrně, v minutě jedenácté přišla první hrubá chyba a to na straně domácích. Otáleli s odkopem, Bedřichovští získali míč a domácí útočník šel sám na Tomáše Pokorného, ten však brilantním zákrokem svůj tým podržel. Potom již přišly šance hráčů Polné. Ve 13. minutě unikl po pravé straně Filip Dvořáček, naservíroval míč do tutovky Adamu Průchovi, ten ji však neproměnil. O minutu později neprostřelil gólmana Šánu z bezprostřední blízkosti Přibyl. Poté následovala delší pasáž bez šancí, až přišla 42.minuta, rohový kop Přibyla a přesná hlavička Šimka 0-1. Těsně před poločasovým hvizdem zahrával bedřichovský Lacina trestný kop z cca 16 m, svatyni Tomáše Pokorného vysoko přestřelil.

Polná spalovala šance

Do druhé půle nastoupili hráči Polné ve větší koncentraci a s větším nasazením a brzy to přineslo své ovoce. V 53. minutě  si poradil Mužík se dvěma obránci, zpětnou přihrávku adresoval Filipu Dvořáčkovi a kapitán hostí zvýšil na dvoubrankový rozdíl 0-2. Třetí gól měl na kopačce Mužík, bohužel z pár kroků mířil těsně vedle pravé tyče domácí branky. Potom přišla šance domácích, z úhlu pálili nadvakrát, ale Tomáš Pokorný byl bezchybný. V 63. minutě se potřetí měnilo skóre. Marek Šimek se protáhl do šestnáctky, obešel dva protihráče a zavěsil 0-3. Hosté měli i nadále navrch, ale spalovali šanci za šancí. Nejprve Adam Průcha, potom Marek Šimek a v poslední desetiminutovce měl tři tutovky střídající Kuřítko. Bohužel pro hosty jednou nastřelil tyč a ani ve zbývajících dvou tutovkách se nedokázal gólově prosadit. I tak si hosté odvážejí zaslouženě tři body.

 

 

Zdroj: www.tjsapelipolna.cz

 



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Lacina [-] , R. Diviš [-] , J. Göth [-] , J. Göth [-] (76. M. Neuwirth [-] ) , Š. Homola [-] (71. J. Hruška [-] ) , L. Dvořáček [-] (76. D. Šaroun [-] ) , T. Grepl [-] (84. J. Fuxa [-] ) , J. Mareš [-] , D. Tesař [-] (71. J. Vorálek [-] ) , T. Pokorný [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (69. D. Procházka [-] ) , J. Mužík [-] (78. J. Kuřítko [-] ) , M. Boháček [-] , M. Mikeš [-] (62. D. Skotar [-] )

ŽK: 49. T. Grepl .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PORUPKA František, HOLUB Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů