Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov přišel na Vrchovině o dvoubrankové vedení


Branky


11

Pelhřimov odcestoval na utkání do Nového Města na Moravě oslaben o několik zraněných (popř. nemocných) hráčů a trenér tak musel překopat sestavu. Ve velmi bojovném utkání se nakonec i přes dvoubrankové vedení hostů zrodila remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimovský gól do šatny

Ke slovu se jako první dostali domácí, již ve 2. minutě kopali roh, ale centr odhlavičkoval Vlk. V 5. minutě pak domácí fotbalisté poslali na bránu Pelhřimova po zemi první střelu, ta ale nebyla přesná a Sochor ani nemusel zasahovat. Naopak Pelhřimov se mohl ujmout vedení hned z protiútoku, proti byl ale domácí gólman Sáblík. V 7. minutě byl faulován při úniku po levé straně pelhřimovský Mazáč a hosté zahrávali standardku. Na centr Vojty Poula si naskočil Rejthar, ale hlavičkou poslal míč těsně vedle novoměstské brány. Ve 13. minutě fauloval Honzl, domácí ale nerozehráli nařízenou standardku ideálně a bránu hostí neohrozili. V 18. minutě unikl po pravé straně Mazáč, přihrávku do vápna stihl Sáblík uklidit na roh. Toho se ujal již tradičně Homolka, na centr si naskočil ve vápně Dan Poul, ale přesný nebyl. V 19. minutě kopali hosté další roh, obránce domácích jej odvrátil do autu. Po jeho rozehrání se dostal k hlavičce Poul, ale hlavičku poslal dobře postavenému gólmanovi domácích přímo do náruče. Ve 23. minutě fauloval Blažek domácího útočníka u lajny. Následně kopnutý nebezpečný centr proletěl vápnem ale až do autu. Ve 32. minutě musel opět zasahovat Sáblík, když likvidoval střelu Dana Poula, který prostřelil vše před sebou. Z protiakce šel sám na Sochora Slavíček, hostující gólman ale včasným vyběhnutím pohromu nedovolil. Ve 41. minutě se ocitl před novoměstskou bránou sám Mazáč, ale v rozhodující chvíli podklouzl a ke střele se tedy nedostal. O pár vteřin později se dopustil nedovoleného zákroku Vlk a domácí kopali standardku, ovšem neměli přesnou mušku a tak skóre bylo stále 0:0. Ve 45. minutě byl prvně faulován Dan Poul. Následně si na dlouhý centr Homolky naběhl na zadní tyč Blažek a otevřel skóre 0:1. Takto i první poločas skončil.

Vyrovnáno během dvou minut

Úvod druhé půle chytli lépe hosté, v 46. minutě se ocitl v šanci Honzl, ale zastavil ho ofsajd. V následujících minutách přibylo na hřišti mnoho osobních soubojů a atmosféra zhoustla. V 54. minutě musel zasahovat pelhřimovský Sochor, když vyboxoval před sebe centr domácích, odrazku poté odhlavičkoval do bezpečí Blažek. V 58. minutě mohl vyrovnat Veselý, jeho střela po odrazce ale letěla nad bránu Pelhřimova. O pár vteřin později byl faulován Mazáč, standardku ale hosté nevyužili. V 61. minutě byl faulován opět Mazáč a to při svém průniku středem hřiště přes několik protihráčů. Trestný kop rozehrál Vojta Poul, na míč si naběhl zleva Homolka a střelou z velkého úhlu na zadní tyč prostřelil nekompromisně Sáblíka – 0:2. V 64. minutě musel roh Sytaře odvracet do autu Mazáč, ani při dalším rohu nebyli domácí úspěšní, na centr Hudáka si na přední tyči počíhal Homolka a odvrátil nebezpečí. V 69. minutě se dopustil faulu Honzl, nebezpečný trestný kop Sytaře prosvištěl vápnem vedle pravé tyče Sochorovy brány. V 71. minutě fauloval u rohového praporku Vlk, po následné rozehrávce se ale domácí Švanda dopustil faulu na gólmana a byl za to odměněn žlutou kartou. Skóre se měnilo poprvé v 83. minutě, zleva prostřelil Sochora střídající hráč Červenka – 1:2. O dvě minuty později domácí vybojovali roh, který si hostující obrana nepohlídala a Červenka svým druhým gólem vyrovnal na 2:2. V 92. minutě ještě vstřelil gól hlavou Šimon, gól ale nebyl uznán, sudí zahlédl faul Šimona. Hosté tak přišli o dvoubrankové vedení během dvou minut a za zbytečně vyhrocené atmosféry si z Vrchoviny odvezli pouze bod.



Ohlasy k zápasu



FK Maraton Pelhřimov
Pavel Regásek (trenér):: Z horké půdy novoměstského stadionu si odvážíme pouze 1 bod. Ačkoliv si tentokráte myslím, že je to pro nás ztráta 2 bodů. Vzhledem k tomu, že jsme vstřelili venku 3 krásné branky, tak je to samozřejmě zklamání. O regulérnosti naší třetí branky se tady nebudu snad ani rozepisovat, nejsem zvyklý plakat a vymlouvat se. Jinak moje kluky musím za bojovnost a odhodlání v takto slepené sestavě opravdu pochválit. Snad je to první vlaštovka a začne se nám ta smůla od kopaček pomalu odlepovat. Vyhrávat na Vrchovině nebude snadné pro nikoho, koneckonců ani tak silný tým, jako jsou vedoucí Speřice tady nedokázal bodovat naplno a to už asi ledacos značí. Jinak tedy tolik urážek a zloby od místních lidí, co jsme si vyslechli, a přitom mohli býti spíše šťastní, že mají alespoň bod, nechápu.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Hlaváč [-] (57. M. Jícha [-] ) , A. Boušek [-] (46. R. Červenka [-] ) , V. Hudák [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , P. Sytař [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] , T. Švanda [-] , J. Veselý [-] (67. Š. Peňáz [-] )

FK Maraton Pelhřimov
J. Sochor [-] - J. Homolka [-] , J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] - D. Poul [-] , V. Poul [-] (83. A. Šimon [-] ) , D. Viktora [-] - J. Honzl [-] , T. Mazač [-] , O. Blažek [-] , J. Vlk [-]

ŽK: 71. T. Švanda , 91. J. Mrkos - 75. J. Honzl , 78. V. Poul .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: BENEŠ Jiří - KŘÍŽ Jan, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů