0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky si doma s Polnou neporadily


Branky


15

V 7. kole KP Vysočina hostili Okříšky doma Sapeli Polnou, která v minulém kole doma překvapivě porazila Pelhřimov. Utkání vyšlo lépe hostujícímu týmu, který zvítězil 2:0 a odvezl si z Okříšek tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólový první poločas

Do utkání vstoupili lépe hosté, když po přihrávce za domácí obranu Dvořáček střílel z první těsně vedle. O chvíli později hosté zahrávali rohový kop a Šimek hlavou mířil nad domácí branku. Domácí ohrozili hostujícího brankáře střelou Ryšavého z 25 metrů a jeho pokus vypadl brankáři na roh. Hosté mohli jít do vedení ve 26. minutě, když se míč po přečíslení domácí obrany dostal na malém vápnou ke zcela osamocenému Szabóvi, k překvapení všech ale skončil vedle domácí branky.

Dva góly Průchy znamenaly body pro Polnou

Po deštivém začátku druhé půle domácí přidali, šance Večeři a hlavně břevno Bendy hlavou po rohu volaly po brance. Opět se potvrdilo přísloví nedáš, dostaneš. Po tlaku domácích se po levé straně dostali hosté k centru před domácí branku, po nedůrazu míč prošel pokutovým územím k Průchovi a ten nezaváhal - 0:1. Domácí se hnali za vyrovnáním, ale hlavička Ryšavého těsně minula hostující branku. V 89. minutě využili hosté chybné rozehrávky Trnky a po rychlém brejku upravil Průcha na 0:2.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , J. Částka [-] , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , O. Benda [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

TJ Sapeli Polná
T. Pokorný [-] - M. Boháček [-] , O. Košík [-] , M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , J. Szabó [-] (87. D. Procházka [-] ) , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] , M. Brabec [-]

Počet diváků: 120. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - FRYČ Vlastimil, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radka Vazačová

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: remíza

Okříšky vs. Sapeli nemá vítěze. Myslím, že bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích