1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání Žirovnice - Vrchovina skončilo remízou


Branky


15

7. kolo Krajského přeboru proti sobě svedlo mužstva Žirovnic a Nového Města na Moravě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Roman Wolker:

Od prvních minut to byl vyrovnaný zápas, do obrovské šance se v jedenácté minutě dostal Šmída, který pravačkou vyslal bombu na vzdálenější tyč, míč se sice otřel o tyč, ale v síti neskončil. Juniorka Vrchoviny nebyla tolik aktivní a pouštěla domácí do rychlých přechodů, kde měli velkou zkušenost v podobě Smrčky. Po půlhodině hry přišel roh domácích a po odrazu se nemýlil hlavou domácí Knotek - 1:0. Byl to naprosto zbytečný gól, po chybě obrany, která nebyla důsledná. V tu dobu již střídali Jícha Veselého a zraněného Radka Blažíčka Dobrovolný. Za tohoto stavu šli oba týmy do šaten.

Hosté srovnali

Roman Wolker:

Po přestávce se na hrací plochu vrátilo úplně jiné mužstvo. Domácí byli zatlačeni do hluboké defenzívy. A také velice brzy přišla kýžená odměna v podobě vyrovnávací branky Michala Šmídy - 1:1, po spolupráci se střídajícím Lukášem Slavíčkem, který naši útočnou vozbu rozhýbal. Necelých deset minut před koncem přišla druhá branka hostí, opět spolupráce dvojice Slavíček, Šmída. Sudí Kylar ukázal na střed hřiště. Po více než minutě se ozval na pomezí jeho asistent a po konzultaci s hlavním branku odvolali. 

Samozřejmě na na obou lavičkách vzplanuly velké vášně. Navíc v 86. minutě a 89. minutě šli předčasně pod sprchy Šmída za kritiku a Petr Blažíček za faul, předčasně pod sprchy, oba dostali ČK. Sudí nastavoval více než pět minut, ale za zmínku stojí jen likvidační faul bez úmyslu hrát míč na Slavíčka, od domácího Kořínka, který byl ohodnocen jen ŽK. 



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - J. Kocourek [-] , D. Rozporka [-] , K. Tolkner [-] , J. Svoboda [-] (74. V. Cajz [-] ) , T. Knotek [-] , V. Kučera [-] , M. Hřebecký [-] , J. Smrčka [-] , L. Dýnek [-] , V. Kněžínek [-] (22. M. Kořínek [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
A. Doležal [-] - Š. Peňáz [-] (79. P. Blažíček [-] ) , R. Hlaváč [-] (46. L. Slavíček [-] ) , J. Chytrý [-] , P. Sytař [-] , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , V. Veselý [-] (27. M. Jícha [-] ) , R. Blažíček [-] (32. V. Dobrovolný [-] ) , T. Švanda [-] , V. Hudák [-] (79. R. Červenka [-] )

ŽK: 43. J. Kocourek , 62. T. Knotek , 80. V. Kučera , 90. D. Švec , 93. M. Kořínek - 83. P. Sytař , 93. L. Polnický . ČK: 86. M. Šmída , 89. P. Blažíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KYLAR Roman - HANZL Daniel, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radka Vazačová

Expert: Jiří Holenda
Tip experta: remíza

Utkají se dva týmy, u kterých se nikdy neví, jak to dopadne. Kdyby byla remíza, nedivil bych se tomu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích