2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komínek vystřelil Nové Vsi výhru proti Žirovnici v 89. minutě


Branky


20

Po domácí výhře nad Sapeli Polná čekalo Žirovnici těžké utkání v Nové Vsi. Žirovnice ale na bodový zisk nenavázala a "venku" prohrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí srovnali skóre gólem do šatny

Lépe do utkání vstoupili hosté. Ve 25. minutě si domácí gólman ještě se sólovým nájezdem žirovnického Smrčky poradil, o pět minut později však už byl na křižnou střelu stejného hráče krátý a Žirovničtí se tak ujali vedení 0:1. Domácí tým ale tento gól paradoxně "nakopl" a od této doby začali mít navrch. Vytvořili si řadu vyložených gólových příležitostí, skórovat se jim ale podařilo až v závěru poločasu, kdy se trefil Starý a vyrovnal na 1:1.

Minutu před koncem rozhodl Komínek

Druhý poločas již probíhal podle not Nové Vsi. Žirovnice však herní převaze novoveských fotbalistů dlouho odolávala, mnohdy i s notnou dávkou štěstí. To hlavní se ale událo až v posledních 2 minutách zápasu. Nejprve byl v 88. minutě po druhé žluté kartě vyloučen kapitán Žirovnice Vodáček, domácí po chvilce početní převahu využili, když se minutu před koncem trefil z voleje Komínek - 2:1. Domácí Nová Ves si tak za zasloužené vítězství přičetla tři body.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - O. Starý [-] , J. Starý [-] (72. J. Ptáček [-] ) , O. Dacer [-] , F. Nečas [-] , M. Žák [-] , J. Šandera [-] (73. V. Komínek [-] ) , O. Forchtsam [-] , M. Novotný [-] , J. Nečas [-] , M. Kuchta [-] (91. S. Růžička [-] )

FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Rozporka [-] (73. M. Veselý [-] ) , K. Tolkner [-] , J. Vodáček [-] , J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] , V. Kučera [-] , M. Hřebecký [-] , J. Smrčka [-] , L. Dýnek [-] , V. Kněžínek [-]

ŽK: 86. O. Forchtsam - 51. M. Hřebecký , 57. J. Vodáček , 84. V. Kněžínek , 84. M. Veselý . ČK: 88. J. Vodáček .
Počet diváků: 172. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - ŽALOUDEK Patrik, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Radka Vazačová

Expert: Petr Follprecht
Tip experta: výhra hostů

Ves jsem letos viděl ve dvou zápasech a ani jednou mě nepřesvědčila svým výkonem, kdežto na Žirovnici slyším chválu. A i když fandit budu Nové Vsi, tak se zrodí překvapení a hosté po boji na menším hřišti vyhrají. Výsledek 1:2.

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů