Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polenští nezopakovali kanonádu z minulého kola a prohráli v Žirovnici


Branky


18

Sapeli Polná doma v minulém kole nadělovala, odnesla to juniorka Velkého Meziříčí. Dobrý výkon ale polenští fotbalisté znovu nezopakovali a v Žirovnici prohráli rozdílem dvou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žirovnice trestala nezodpovědnou hru hostí

Hosté měli před utkáním v Žirovnici obrovské problémy se sestavou, navíc hráli v první půli velmi nezodpovědně a tak již v 10. minutě poslal zcela volný Dýnek domácí do vedení 1-0. Fotbalisté Sapeli se z chyby vůbec nepoučili a o pět minut později sice dvakrát skvěle zasáhl Ivan Rezničenko, ale bránící hráči sledovali jako solné sloupy dorážku Rozporky 2-0. Ve 20. minutě po hrubé chybě obránce měl lehkou práci domácí Smrčka 3-0. Výsledek mohl korigovat Szabó, svůj slalom ale do gólového konce nedotáhl. V závěru půle navíc stáli při hostech všichni svatí, domácí Žirovnice spálila hned dvě gólové šance.

Výhru pojistil Rozporka

Do druhé půle nastoupili hosté s velkým odhodláním udělat něco s nepříznivým vývojem utkání a byli za to odměněni. Ve 47. minutě ještě Dominik Procházka z deseti metrů přestřelil branku domácích. V 57. minutě po akci Adama Průchy pálil Szabó, potom Přibyl a až do třetice byl úspěšný Mužík 3-1. V 63. minutě to již bylo pouze o jednu branku, hlavou se prosadil Adam Průcha 3-2. Hosté byli i nadále aktivní, gól ale padl na druhé straně - v 72. minutě se trefil Rozporka. Poté sice Sapeli vstřelili Dominikem Procházkou další branku, ale ta nebyla uznána pro ofsajd. Domácí si již dvougólový náskok pohlídali a zvítězili 4-2.



Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - D. Rozporka [-] , K. Tolkner [-] , J. Svoboda [-] , T. Knotek [-] , V. Kučera [-] (88. M. Veselý [-] ) , M. Hřebecký [-] , V. Cajz [-] (78. J. Kocourek [-] ) , J. Smrčka [-] , L. Dýnek [-] , V. Kněžínek [-]

TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] (46. T. Pokorný [-] ) - M. Šimek [-] , O. Přibyl [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] , F. Dvořáček [-] , J. Flekal [-] (68. T. Matějíček [-] ) , J. Mužík [-] (82. J. Kuřítko [-] ) , J. Szabó [-] , T. Reiterman [-] , D. Procházka [-]

ŽK: 62. V. Cajz , 65. L. Dýnek - 72. T. Reiterman , 90. O. Přibyl .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: LANDSMAN David - DOSKOČIL Pavel, HÁNA Samuel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radka Vazačová

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: remíza

Žirovnice dává hodně branek, ale také dostává. Sapeli si po dvou vysokých prohrách připsalo vysoké vítězství. Tipuji gólovou remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra domácích