3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 16:30

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky slaví první letošní výhru


Branky


18

5. kolo Krajského přeboru mužů na Vysočině přineslo okresní derby, a to mezi domácími Okříškami a hosty z Náměště nad Oslavou, kteří v minulém kole obrali o body favorizovaný Pelhřimov. Fotbalisté Okříšek doma zabrali a berou tak tři body za první letošní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili už ve 2. minutě

Do okresního derby vstoupili lépe domácí, když se již ve 2. minutě po rohovém kopu Ryšavého prosadil hlavou Benda – 1:0. Domácí hráči mohli přidat další branky, ale Bulantova střela skončila na boční síti a Bendova hlavička po rohovém kopu těsně vedle hostující branky. Hosté ohrožovali domácí branku střelami zpoza šestnáctky a s těmi si domácí brankář Fiala poradil. Domácí se přeci jen dočkali podruhé, když Večeřovu střelu vyrazil hostující brankář ke zcela volnému Vojtovi Bencemu a ten zvýšil ve 39. minutě utkání na 2:0. Dvoubrankové vedení již fotbalisté Okříšek do poločasu uhájili.

Úvod druhé půle vyšel lépe opět domácím

Druhý poločas mohl kopírovat ten první. Večeřa unikl po levé straně a přihrál před branku zcela volnému Bulantovi, ale ten překvapen mířil vedle hostující branky. Vzápětí domácí předvedli krásnou akci, když míč putoval po ose Bence – Večeřa – Bulant a posledně jmenovaný nedal hostujícímu brankáři šanci – 3:0. Hosté snížili v 56. minutě, když se po rohu se štěstím trefil Tumurbaatar – 3:1. Domácí pokračovali v aktivní hře, ale šance bratří Benců zstaly nevyužity, a hlavně vyložená šance Bulanta volala po brance. Do konce utkání si domácí pohlídali vedení a zaslouženě berou první tři body



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - R. Bence [-] , O. Benda [-] (86. F. Koreš [-] ) , V. Němec [-] , M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , V. Bulant [-] (89. P. Dubský [-] ) , I. Večeřa [-] (73. T. Binka [-] ) , J. Částka [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bence [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
K. Procházka [-] - J. Rubák [-] , T. Tumurbaatar [-] , T. Nekuda [-] , M. Cabák [-] (46. M. Chadim [-] ) - P. Hrobař [-] (62. M. Homola [-] ) , M. Matoušek [-] (82. J. Hort [-] ) , J. Tomek [-] , J. Chlup [-] , R. Durajka [-] - S. Zedníček [-] (82. V. Nováček [-] )

ŽK: 74. T. Trnka - 18. T. Tumurbaatar , 76. J. Rubák , 82. T. Nekuda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANZL Daniel - KARLÍK Ondřej, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že předvedeme lepší hru, než v posledním zápase, a budeme bodovat naplno, ale bude to pro nás těžký zápas s Náměští, která v minulém kole obrala o body Pelhřimov.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů