6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 10:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sapeli Polná nadělila doma juniorce Meziříčí šest gólů


Branky


41. M. Brabec , 45. J. Szabó , 51. J. Mužík , 67. J. Mužík (p.) , 82. M. Šimek , 90. F. Dvořáček
16

Po dvou nevydařených utkáních Sapeli Polná doma konečně zabrala. Polenští si na domácím hřišti otevřeli střelnici a odnesla to juniorka Velkého Meziříčí. "Sapeláci" jí nastříleli hned šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr prvního poločasu patřil domácím

 Od prvních minut měli domácí územní převahu a snažili se co nejdříve vstřelit branku. V sedmé minutě pálil nad bránu Velkého Meziříčí Mikeš, o minutu později nastřelil Mužík břevno meziříčské svatyně. Ve 13. minutě vybojovali domácí roh. Rozehrál jej Mužík, po jeho centru hlavičkoval těsně vedle brány Koloucha Šimek. Stejná situace se opakovala ve 21. minutě a to i se stejným výsledkem, Šimek opět těsně minul bránu hostí. Ve 31. minutě se protáhl v šestnáctce Fišer, bohužel pro domácí zakončil jen do boční sítě. V 39. minutě  musel odstoupit pro zranění právě výborně hrající Fišer, nahradil ho Přibyl. Nádherný fotbalový moment přinesla 41. minuta, když dalekonosná střela Brabce skončila v šibenici gólmana Koloucha 1-0. Radost z této fotbalové parády, ale domácím trošku pokazil ve 44. minutě Skotar, který sedíc na střídačce obdržel červenou kartu za kritiku sudího. Těsně před závěrečným hvizdem vystřelil Průcha, gólman ránu jen vyrazil a Jakub Szabó byl tam, kde být měl 2-0.

Další čtyři góly v druhé půli znamenaly vysokou výhru domácích

I ve druhém poločase tým Polné kontroloval hru a vytvářel si další šance. V 51. minutě se krásným obstřelem do vinglu prosadil Mužík a bylo to 3-0. O dvě minuty později šel sám na gólmana Šimek, Kolouch jeho střelu vyrazil, ale Přibyl z dorážky přestřelil. V 67. minutě se pískala penalta, a to když byl v šestnáctse soupeře sražen Jakub Szabó. Pokutový kop proměnil Mužík, 4-0. V 82. minutě se konečně dočkal Šimek, jeho přízemní střela k tyči znamenala pátý gól domácích, 5-0. Gólový účet uzavřel svým průnikem v 90. minutě Dvořáček, podél gólmana vstřelil šestý gól "Sapeláků" 6-0. Domácí se tak mohli radovat z prvních třech bodů v novém ročníku Krajského přeboru Vysočina.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
I. Rezničenko [-] - M. Šimek [-] , M. Brabec [-] , A. Průcha [-] (79. T. Matějíček [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Fišer [-] (39. O. Přibyl [-] ) , J. Mužík [-] , M. Mikeš [-] , J. Szabó [-] , D. Procházka [-] , Š. Bambula [-]

FC Velké Meziříčí B
T. Kolouch [-] - M. Koudela [-] (46. V. Adam [-] ) , L. Berka [-] , F. Mužátko [-] , P. Chalupa [-] (87. J. Pacal [-] ) , D. Krčál [-] , V. Crkal [-] (75. O. Chodák [-] ) , M. Mička [-] , T. Klíma [-] , D. Ráliš [-] , L. Benda [-]

ŽK: 47. M. Mikeš - 55. D. Ráliš , 58. D. Krčál . ČK: 44. D. Skotar .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STRAKA Karel - BENEŠ Jiří, BABÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Martin Chadim
Tip experta: výhra domácích

V Polné se nehraje nikomu dobře, a i když je zatím také bodově na nule, tak na mladé hráče z Velmezu by mohli stačit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích