Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 15:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledeč nad Sázavou se o body podělila s rezervou Vrchoviny


16

Nejteplejší den tohoto týdne přilákal do ochozů ve Světlé nad Sázavou 150 diváků. K vidění byl zápas mezi „domácí“ Ledčí nad Sázavou a hostujícím nováčkem krajského přeboru, celek Vrchoviny B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté diktovali tempo hry

Utkání začali malinko lépe domácí, ale spíše kombinovali. Toto netrvalo dlouho, kolem 15. minuty začali přebírat diktování tempa hry hosté, rychlá kombinace po zemi znamenala větší držení míče hostí, sledovali jsme ale vyrovnané utkání, bez větších šancí. Po 20. minutě měla Vrchovina míč a kombinovala u vápna domácích. Ve 24. minutě nakopl domácí stoper Pešek míč, hostující obránce Chytrý nešťastně prodloužil míč k vlastní brance, poté za ním běžel stoper Jiří Veselý, jeho ale přesprintoval domácí křídelník Bačkovský a zahrál na housle hostujícímu brankáři Sáblíkovi 1-0. Poté následovala pauza na pití. Po této pauze kopali domácí roh, hned ve 28. minutě kopal obránce Chytrý, na zadní tyči Libor Polnický uklidil na 1-1. Vrchovina měla více ze hry a nadále diktovala tempo. Šance jsme neviděli, ale ani na jedné straně. Ve 37. minutě hostující Šmída získal míč, proti třem nedůrazným soupeřům a zpoza vápna trefil výstavní šibenici Vencovy branky. Obrat byl na světě, do poločasu jsme viděli ještě jednu šanci, kterou měl opět Šmída, ale jeho střela šla mimo. Poločasové skóre tak bylo 1-2.

Zasloužená remíza

Do druhého poločasu nastoupila úplně jiná Ledeč. Hosté přestali stíhat a Ledeč se tlačila dopředu… Jenže nepřišla ani jedna střela na Sáblíka, poté měli dvě šance hosté, ale domácí brankář Venc se vyznamenal a nejprve vychytal hostujícího záložníka, poté kopal roh Chytrý, ale i na jeho roh si Venc počkal. Poté už opět váleli spíše domácí.  V 75. minutě byl faulován domácí Bezděk, střelu ze 30 metrů poslal domácí stoper Pešek do břevna, Sáblík v brance hostí na tuto střelu jen koukal. Poté přišla klíčová 82. minuta, domácí křídelník Vágner svedl tvrdý souboj se stoperem hostí, míč se šťastně odrazil opět k Bačkovskému, ten obešel Lišku a levou nohou poslal míč do branky kolem Sáblíka, 2-2. Po tomto vyrovnání, jako by se oba týmy chtěli dostat zase do vedení, hosté měli největší šanci, když z přímého kopu pálil Šmída, jeho trestňák, ale opět vychytal domácí Venc. Na druhé straně měl obrovskou šanci Vágner, jehož střela skončila těsně vedle branky. V závěru ještě sprintoval k Sáblíkově brance Bačkovský, ale nezbylo mu dost sil a míč odebrali na poslední chvíli obránci. Zápas skončil remízou, bod na obou stranách je více než zasloužený.



Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
T. Venc [-] - S. Bezděk [-] (77. O. Martinek [-] ) , P. Pešek [-] , M. Trpišovský [-] (69. J. Fišer [-] ) , L. Vodička [-] , J. Gramer [-] (41. M. Vágner [-] ) , J. Karel [-] , V. Horký [-] (77. T. Žemlička [-] ) , F. Gramer [-] , J. Bačkovský [-] , M. Havel [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - J. Veselý [-] (46. J. Liška [-] ) , R. Červenka [-] (68. L. Sláma [-] ) , J. Chytrý [-] , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] , P. Sytař [-] , R. Blažíček [-] , R. Hlaváč [-] (84. V. Hudák [-] ) , T. Švanda [-] , V. Dobrovolný [-] (57. L. Slavíček [-] )

Počet diváků: 149. Rozhodčí: ROSICKÝ Pavel - PORUPKA František, MACHÁT Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radka Vazačová

Expert: Jakub Vlk
Tip experta: remíza

Nováček v soutěži se bude chtít ukázat, ale v tomto zápase si myslím, že nepadne ani jeden gól a týmy se o body podělí.

Hráč, Asistent trenéra - SK Přibyslav | Vysočina | Havlíčkův Brod

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích