5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2015 18:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union vlétl do soutěže jako uragán


Branky


6. M. Hořánek , 12. L. Dirga , 68. J. Jindra , 75. M. Seidl , 89. K. Knaf - 47. V. Kolář
0

Hráči Vodních Staveb přijeli na hřiště Unionu s pokusem "vyloupit" jejich domácí hřiště, ale Union chtěl před vlastními fanoušky začít sezónu vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodina jasně v režii domácích

Na hráčích Unionu bylo vidět, že se na start nové soutěže opravdu těšili. Do zápasu vlétli s vervou a bez ostychu. Hned v 6. minutě se střelou z poza vápna prosadil domácí Martin Hořánek po přiťuknutí Martina Seidla. Vodní Stavby v prvním poločase nedokázaly zachytávat včas útoky soupeře a proto to již ve 12. minutě bylo 2:0. Lukáš Dirga prokázal svůj přehled ve vápně a chladnokrevně uklidil míč placírou k tyči. První poločas dále probíhal pouze v režii domácího týmu, ale hosté již v první pětačtyřiceti minutovce neinkasovali. 

Kolář vzbudil ve spoluhráčích naději

Jak vlétli domácí do první půle, tak možná ještě lépe vstoupili hosté do té druhé. Zdá se, že si hráči vzali slova trenéra Sudíka o poločase k srdci a již ve 47. minutě dokázali vstřelit kontaktní branku. Pavel Marek se dostal k míči a bez váhání poslal krásný pas do kapsy za obranu, kam si naběhl Václav Kolář a jako zkušený mazák obešel brankáře a zakončil do odkryté sítě, 2:1. Z týmu hostů začala vyzařovat vůle utkání otočit a šancí na jejich straně přibývalo. Bohužel pro ně však neměli tolik štěstí či umu v zakončování. A tak se projevilo otřepané nedáš, dostaneš. V 68. kopali hráči Unionu roh a po závaru se k míči dostal Jindra, který se nemýlil. Hosté se po tomto gólu totálně sesypali. Za 7 minut se po úniku z levé strany prosadil Martin Seidl střelou na zadní tyč. V 85. minutě po faulu hostů ukázal sudí Burda nekompromisně na bílý puntík - pokutový kop. Míč si postavil Martin Hořánek, namlsaný předchozím zásahem. Brankáře Vodních Staveb Hosnedla však nepřekonal, jelikož svojí střelou ohrozil spíše nad hřištěm poletující ptáky. Domácí se nakonec páté branky dočkali, to když se minutu před koncem řádné hrací doby prosadil kapitán Karel Knaf střelou po zemi k zadní tyči.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Martin Seidl (hráč): Zápas se nám povedl podle představ, vstřelil jsem branku a na další dvě přihrál. Za připomínku stojí neproměněná penalta spoluhráče Hořánka, který přestřelil bránu snad o 30 metrů (smích).

TJ Vodní stavby Plzeň
Stanislav Větrovský (předseda klubu): První poločas vyzněl jasně pro domácí. My jsme pak v úvodu druhé půle vstřelili kontaktní branku. Potom jsme měli šance na vyrovnání, ale nedali. Po gólu na 3:1 bylo po zápase.



Sestavy


TJ Union Plzeň
M. Horn [-] - M. Holobrádek [-] (71. D. Chlumecký [-] ) , T. Štverák [-] , P. Šimana [-] (58. M. Čopan [-] ) , T. Rojík [-] - K. Kučera [-] , M. Hořánek [-] , J. Jindra [-] , K. Knaf [-] - M. Seidl [-] (78. M. Šimůnek [-] ) , L. Dirga [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
L. Hosnedl [-] - T. Sýkora [-] (63. M. Michálek [-] ) , J. Větrovský [-] , P. Marek [-] , M. Nolč ml. [-] (68. J. Haišman [-] ) , M. Lochman [-] , V. Kolář [-] , T. Hric [-] , P. Hrdlička [-] , F. Holý [-] (56. T. Pavlíček [-] ) , T. Bláha [-] (46. Z. Wočadlo [-] )

ŽK: 44. M. Hořánek - 30. T. Sýkora , 71. P. Marek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burda Václav - ŠVANTNER František, HONZÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.