2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté ze Smíchova odjíždí z Malesic s nepořízenou


Branky


58. M. Otýs , 84. M. Otýs
0

Ambiciozní plzeňští fotbalisté přijeli s pokusem obrat domácí o body. To se ale nepodařilo. Přispělo k tomu i kontroverzní rozhodnutí rozhodčích v závěru zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Festival neproměněných šancí hostujícího Kuráže

Smíchov vstoupil do zápasu aktivněji než domácí. Nešťastným hrdinou první půle se stal Milan Kuráž ze Smíchova. V intervalu od desáté do třicáté minuty neproměnil dvě velice nadějné příležitosti a jednu tutovou. Jeho šance se rodily těsně za vápnem domácích, hostující forvard dvakrát natáhl ke střele z hranice šestnáctky, avšak ani jedna střela neskončila v síti. Nějvětší šanci zápasu v jeho dosavadím průběhu zahodil opět trápící se útočník z Plzně, který se po úniku sám na gólmana pokusil o lob, kterým však přestřelil nejen domácího brankáře Berana, ale také branku. Zdálo se, jako by tyto situace nakoply domácí, kteří se také vrhnuli do útočení a do konce prvních pětačtyřiceti minut měli převahu, která vyústila v krásnou střelu Buršíka do břevna.

Krásně rozběhnutý zápas zastínila kaňka rozhodčích

Na domácích byla vidět touha vyhrát zápas a potěšit tak domácí fanoušky, kteří přišli v nemalém počtu. Zálusk na tři body si však dělali i hosté. V 55. minutě se pokusil vstřelit první gól zápasu záložník ze Smíchova Filip Baštář. Jeho hlavička po rohovém kopu však v síti neskončila. A pár minut na to se již radovali domácí, to když dostal z pravé strany krásnou přihrávku Martin Otýs a střelou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi šanci. Po gólu dostalo ukání ještě větší náboj a hrálo se ve vyšším tempu. Hosté chtěli za každou cenu vyrovnat, vytvářeli si šance, ale příliš se jim nedařilo ve finální a předfinální fázi. Malesice si vytvořily také šance, ale s vědomím vedení se do nich nehrnuly tak bezhlavě. Rozhodující moment přišel v 86. minutě. Ke střele z třiceti metrů nátahl domácí bek Hofmeister a napálil balón do spojnice, od níž se balón odrazil k v offsidu stojícímu Martinu Otýsovi, který z blízkosti dokázal dostat míč do branky. Pomezní sudí však zůstal na lajně ledově klidný, praporek nezvdvihl a hlavní rozhodčí Hlavsa i přes mocné protesty hráčů ze Smíchova branku uznal. Do konce zápasu se již nic vážného nestalo a zápas tak skončil vítězstvím domácích 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): V prvním poločase jsme i přes šance hostů byli lepší než soupeř. V zápase jsme měli herní převahu a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Smíchov Plzeň
Filip Baštář (hráč): Šedesát minut to byl zápas se šancemi na obou stranách, nebyli jsme horším týmem. Poté jsme inkasovali zbytečný gól a následně jsme si tlak vytvořili až příliš pozdě. Vše ukončil zářez pomezního, když hosté dali gól z offsidu, který byl uznán.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - L. Hofmeister [-] , R. Kazda [-] , J. Buršík [-] (75. D. Červený [-] ) , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] (85. T. Slováček [-] ) , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Švenda [-] - M. Sedláček [-] (46. M. Rubricius [-] ) , L. Konárek [-] (82. T. Sládek [-] ) , P. Konopík [-] , L. Houška [-] , J. Sulek [-] , J. Koutek [-] (68. J. Řehák [-] ) , M. Kuráž [-] , D. Rada [-] , J. Ostrolucký [-] , P. Ouda [-] -

ŽK: 72. T. Čečil - 19. J. Ostrolucký , 62. M. Kuráž . ČK: 89. M. Kuráž .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hlavsa Radek - SCHINGLER Milan, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.