2:1
(1:1)
12. K. Kuncl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak na úvod soutěže nezaváhal


Branky


34. J. Vitouš , 65. D. Kroc - 12. K. Kuncl
0

Černice přijely do Chrástu se značně oslabeným kádrem, ale vyrukovali na domácí velmi aktivně, kteří si však domácí zápas urvali ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří ve 12. minutě otevřeli gólový účet. Po chybě stopera uháněl sám na gólmana Kokošku Kamil Kuncl a podél jeho stojné nohy vsítil branku. Vyrovnaný první poločas nebyl nejen herně, ale také výsledkově. Ve 34. minutě se o vyrovnání postaral domácí Josef Vitouš, který na dvakrát dostal balón do sítě. 

Hosté neudrželi krok

Oslabený tým z Černic nedokázal držet krok s domácími, což se projevilo dvacet minut po začátku druhého poločasu. Daniel Kroc dostal krásný balón z levé strany a zkušeně ho uklidil do brány, kterou střežil černický Tománek. Chrást si po zbytek zápasu dokázal vytvořit pár šancí, ale nedokázal své vedeí navýšit, což se jim málem stalo osudným, to když na konci zápasu zahodili hosté několik šancí. Skóre tak zůstalo neměnné a domácí Chrást si tak může zapsat do tabulky první tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (brankář): Byli jsme lepším týmem, ale byla na nás v zápase vidět trochu nervozita. Zápas jsme ve druhém poločase zaslouženě rozhodli.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): Dnes jsme podali průměrný výkon, což bylo také trochu zapříčiněno tím, že nám hodně hráčů chybělo.



Sestavy


FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] , D. Tupý [-] (80. M. Suda [-] ) , T. Doležal [-] , M. Brýla [-] - D. Kroc [-] , J. Vitouš [-] , P. Mach [-] , V. Černý [-] - V. Šejdl [-] (68. P. Švajcr [-] ) , M. Bórik [-] (32. M. Holeček [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - M. Chvojka [-] (68. J. Mareš [-] ) , T. Hájek [-] (66. J. Švarc [-] ) , P. Toman [-] , L. Táborský [-] , V. Hasenöhrl [-] , J. Davídek [-] , K. Kuncl [-] , M. Engl [-] , O. Marušinec [-] (54. M. Fencl [-] ) , M. Větrovský [-]

ŽK: 75. M. Brýla - 51. O. Marušinec , 64. M. Chvojka .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schingler Milan - SCHNEIDER Josef, LEVÝ Vítek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.