3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina si doma poradila s omlazeným Rapidem


Branky


61. T. Křen , 88. P. Pašek , 90. P. Pašek
0

Celek Dýšiny přivítal na svém hřišti hráče Rapidu, kteří přijeli ve značně mladé sestavě, což se v konečném důsledku ukázalo jako rozhodoující. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda, nuda, šeď, šeď

První poločas rozhodně nebyl z nejkrásnějších, které první kolo nabídlo. Přinesl oťukávání z obou stran. Zkušenější domácí se nenechali dravými útoky mladých pušek z Rapidu nijak zaskočit, a když už se hosté dostali do šance, nedokázali ji proměnit. Bohužel pro ně je tento problém provázel celý zápas. Na hráčích Rapidu byla vidět aktivita, pohyb, ale žádný úspěch to zatím nepřinášelo.

Hodně krutý poločas pro Rapid

Ve druhém poločase stojí za zmíňku až první vstřelený gól. O ten se postaral domácí Tomáš Křen, který dostal balon po pěkné souhře od Jaroslava Špánka. Křen si zpracoval centr a po zemi uklidil míč do sítě. Zdálo se, že hosty inkasovaný gól ještě více nabudil a začali si vytvářet velmi nebezpečné šance. V polovině druhého poločasu vznikl obrovský závar ve vápně domácích. Hostující Martin Boháč natáhl ke střele, kterou s velkými problémy vyrazil gólman Fiala. Míč se odrazil k Janu Kalašovi, který nedokázal stejně jako poté střílející Pavel Špinka prostřelit obranný val. Kulatý nesmysl létal v šestnáctce Dýšiny sem a tam. Nakonec se po třetím odrazu zmocnil míče Filipčík, který zamířil těsně vedle. Zmar hráčů Rapidu byl korunován v poslední pětiminutovce. To byl již na hřišti od 65. minuty Petr Pašek který vystřídal autora první branky Křena. A musíme říci, že ho zastoupil více než dobře a hlasitě si řekl o základní sestavu. V intervalu od 88. do 90. minuty stihl vstřelit dvě branky, obě z hranice velkého vápna a určil tak konečný výsledek zápasu 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Soroka (vedoucí mužstva): Soupeř byl velice kvalitní. Přijeli s mladým kádrem, který nás hodně zlobil. V zápase rozhodly maličkosti. Do 88. minuty byl zápas otevřený, poté rozhodl dvěma střelami Petr Pašek.

SK Rapid Plzeň B
Punkevič (trenér): Nebyli jsme horším týmem, zápas rozhodly naše neproměněné šance. Devatenáctiletí kluci nedokáží proměnit vypracované šance a to rozhoduje.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Mužík [-] , V. Nový [-] , P. Kolář [-] , V. Šedivec [-] - J. Špánek [-] , V. Totzauer [-] (58. J. Soroka [-] ) , J. Soroka [-] , K. Soukup [-] , J. Šesták [-] - T. Křen [-] (65. P. Pašek [-] )

SK Rapid Plzeň B
V. Suchý [-] - O. Janout [-] , J. Častoral [-] , M. Boháč [-] , J. Kalaš [-] , M. Šimandl [-] , D. Tarhaj [-] , P. Filipčík [-] , J. Hlaváč [-] , D. Krákora [-] , O. Baroch [-] (58. P. Špinka [-] )

ŽK: 14. J. Špánek .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Švantner František - POLÁČEK Jan (N), BAROCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.