4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Kučera v úvodním kole řádil


Branky


0

Po tomto zápase budou mít hosté noční můry z jednoho hráče. Tím hráčem je kdo jiný než Miroslav Kučera, který vstřelil hat-trick a prakticky tak rozhodl o třech bodech pro Lhotu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto již po první půli

Již druhá minuta nám nastínila, jakým směrem se asi bude poločas ubírat, když si s dravě presujícím Miroslavem Kučerou nevěděla obrana rady. Domácí hráč míč vypíchl jednomu z obránců a tváří v tvář s gólmanem Mravíkem nezaváhal. Zkušeně poslal míč vedle stojné nohy brankáře a bylo to 1:0. Po gólu byli o malinko aktivnější domácí, kterým se aktivita vyplatila ve 28. minutě, to když dal opět Kučera gól téměř na chlup stejný jako ten první. Na pravé straně obral o míč obránce a střelou na zadní tyč nedal gólmanovi šanci. Za pět minut to už s hráči Košutky vypadalo opravdu špatně. Domácí zužitkovali rohový kop, který si po prodloužení od spoluhráče zpracoval Hackr a zblízka prostřelil. Hosté se ale jen tak nedali, zkoušeli vstřelit kontaktní branku, ale jejich největším nepřítelem bylo neproměňování šancí.

Kučera dokonal své dílo

Druhý poločas jistě příliš nepotěšil oko diváka, ale jak se říká, účel světí prostředky. Hosté vystřídali brankáře a obránce, trenér byl evidentně nespokojený s počínáním obranné řady. Domácí se do útoku příliš nehnali a hosty do ničeho vážnějšího nepustili. Plán byl jasný a viditelný - udržet výsledek a získat tři body. Po jednom z bezzubých útoků Košutky se zmocnil míče na pravé straně kapitán Josef Humerník, potáhl balón a poté jej učebnicově předložil na malé vápno Kučerovi, který již věděl, jak si s touhle situací poradit, svižnou placírou uklidil míč do sítě. Gólman hostů neměl sebemenší šanci. Miroslav Kučera tak vstřelil svůj třetí gól v zápase, který hráči jistě oslaví po zápase. Hrdina dnešního zápasu tak začíná šetřit na příspěvek do týmové kasy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Humerník (kapitán): Měli jsme dobrý nástup do utkání, který jsme zužitkovali v první gól. Měli jsme i dost šancí a řekl bych, že po třetím gólu jsme hru víceméně kontrolovali.

TJ Košutka Plzeň B
Holý (hráč): Šancí jsme měli na vstřelení nějakého gólu dost, zápas neodpovídá výsledku. Rozhodly individuální chyby a neproměněné šance. Soupeř byl o trochu lepší, ale stejně si myslím, že je výsledek pro nás až moc krutý.



Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Kučera [-] , J. Horník [-] , M. Krušina [-] , L. Janka [-] - J. Humeník [-] , L. Čejka [-] , P. Valenta [-] , A. Nejdl [-] (79. K. Xuan Hoai Nam [-] ) - Z. Hackr [-] , D. Baďouček [-]

TJ Košutka Plzeň B
M. Mravík [-] (46. R. Pangrác [-] ) - R. Holý [-] , V. Hamršmíd [-] (46. F. Šatra [-] ) , R. Mráz [-] , M. Langmajer [-] - M. Džilič [-] , J. Brejcha [-] , J. Svoboda [-] , V. Sirotek [-] - M. Procházka [-] (70. D. Vlček [-] ) , M. Kluska [-] (77. J. Oliverius [-] ) -

ŽK: 54. M. Langmajer .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Buša Milan - HONZÍK Jakub, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.