M. Vričan 40. (p.)
M. Ráb 73.
M. Ráb 80.
3:1
(1:0)
58. M. Cink
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spoje si zásluhou Rába připsaly tři body


Branky


40. M. Vričan (p.) , 73. M. Ráb , 80. M. Ráb - 58. M. Cink
0

V druhék kole přivítali na svém hřišti Spoje hráče dravé Lhoty, kteří namlsaní výhrou 4:0 v prvním zápase chtěli zvítězit znovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ticho před bouří

První poločas nám mnoho gólových šancí nenabídl. Domácí se prezentovali svojí klasickou tvrdou hrou, která přínášela nějaké šance, které ale nebyly proměněny. Pět minut před půlí se domácí vrhli do útoku, který byl zastaven až faulem v šestnáctce Lhoty. Míč si postavil Martin Vričan a z bílého puntíku se nemýlil. Do konce první pětačtyřicetiminutovky se již nic důležitého nestalo a poločas tak skončil těsným vedením domácích 1:0.

Dva góly Rába přinesly 3 body.

Ve druhém poločase byla viditelná snaha hostů vyrovnat. To se jim také nakonec podařilo. Na volný přímý kop Humeníka si dobře naběhl Miroslav Cink a z deseti metrů nedal gólmanovi šanci. Tohle však bylo ze strany hostů směrem dopředu všechno a přišla drtivá sedmiminutovka Michala Rába, po které se již hosté nevzpamatovali. Domácí forvard se dostal na hřiště v 60. minutě a již v 73. minutě dokázal skórovat. Rýchlý protiútok po levé straně dokázal střelou z úhlu proměnit v gólový. A v 80. minutě bylo hotovo. Také střídající Josef Nosek svým presinkem vybojoval míč, poté ho předložil opět Rábovi, který rozvlnil síť za brankářem Kračmerem a stanovil tak konečné skóre utkání na 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Lukáš Mareška (hráč): Jasně jsme dnes vyhráli, měli jsme však také spoustu neproměněných šancí.

TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent): Nebyli jsme horším týmem. Za stavu 1:1 rozhodly dvě individuální chyby a také domácí tvrdost, která byla často až za hranicí.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] (69. J. Nosek [-] ) , J. Schneider [-] (73. M. Cigler [-] ) , L. Kindl [-] (60. M. Ráb [-] ) , V. Rak [-] (78. M. Feiferlík [-] ) , L. Mareška [-] , M. Sartorius [-] , M. Makkai [-] , P. Bouřil [-] , M. Janoušek [-] , J. Zýka [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Kračmer [-] - L. Janka [-] , F. Rohrer [-] (72. J. Hrdlička [-] ) , M. Cink [-] , J. Horník [-] - L. Čejka [-] , J. Humeník [-] , Z. Paul [-] , M. Kučera [-] - Z. Hackr [-] , D. Baďouček [-] (64. J. Švík [-] )

ŽK: 44. M. Makkai , 52. L. Mareška , 86. J. Zýka , 89. M. Sartorius - 25. Z. Paul , 55. F. Rohrer , 58. J. Humeník , 85. L. Čejka , 89. J. Hrdlička .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Šlauf Jiří - DUSPIVA Václav, HONZÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.