2:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až penalty rozhodly o vítězi


Branky


0

Utkání mezi Smíchovem a Spartakem Chrást mělo svůj náboj. O chlup lepší hosté nakonec brali dva body za výhru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechno podstatné se vešlo do prvního poločasu

Jako první šli do vedení hosté, v 16. minutě utekl po levé straně David Tupý a zakončil střelou kolem gólmana Víta. Za dvě minuty však bylo srovnáno. Martin Rubricius dostal míč do brejku a poslal míč pod víko. Za dalších osm minut si vzali chrástečtí své vedení zpět. Po rohu Vitouše se krásně do šibenice trefil Daniel Kroc. Ještě do poločasu se však domácím podařilo opět vyrovnat. A povedlo se jim to dvě minuty před koncem prvního poločasu. O vyrovnání se postaral Milan Kuráž po příhrávce přes celé vápno.

Hlavně neudělat chybu

Na domácích byla vidět touha zvítězit před domácími diváky, ale zároveň nechtěli udělat chybu. Tímto heslem se řídili i hosté a podle toho také vypadal druhý poločas, který tak poklidně došel do svého konce, po kterém následovaly pokutové kopy. V těch byl lepší celek z Chrástu a odváží si tak z horké smíchovské půdy dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Smíchov Plzeň
Filip Baštář (hráč): Nedostali jsme se úplně do tempa. Naše hra nevypadala úplně tak jak by měla a když už, tak jsme neproměnili šance.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář): Byli jsme lepším týmem, měli jsme zvítězit. Je to pro nás ztráta jednoho bodu.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
Z. Vít [-] - M. Rubricius [-] (46. M. Sedláček [-] ) , M. Kuráž [-] , L. Houška [-] , J. Sulek [-] , F. Baštář [-] , K. Fajfrlík [-] (73. J. Švenda [-] ) , D. Rada [-] , J. Ostrolucký [-] , L. Konárek [-] - M. Žorna [-]

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - J. Šuster [-] , D. Tupý [-] , T. Doležal [-] , M. Brýla [-] - P. Mach [-] , D. Kroc [-] , J. Vitouš [-] , M. Holeček [-] - V. Šejdl [-] (62. P. Švajcr [-] ) , M. Komanec [-] (46. M. Suda [-] )

ŽK: 28. M. Kuráž - 41. D. Kroc , 61. J. Šuster , 88. P. Švajcr .
Místo: Plzeň - Šeříkova. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - LEVÝ Vítek, VOPAT Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.