0:5
(0:5)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice nadělily "bůra" Liticím


Branky


17. M. Otýs , 18. M. Legát , 20. D. Punčochář , 31. M. Legát (p.) , 35. R. Kazda
0

Litice v zápase proti Malesicím příliš radosti divákům neudělaly. Dostaly příděl v podobě pěti inkasovaných gólů a sami nedokázali soupeře výrazněji ohrozit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hororový první poločas pro Litice

Domácí od začátku evidentně nestíhali a to se začalo projevovat na výsledkové tabuli. Skóre otevřel v 17. minutě hostující útočník Martin Otýs, který se uvolnil na šestnáctce a levačkou dosta míč o tyč do brány. Hned minutu po úvodním gólu se trefil po rohovém kopu Milan Legát a s Liticemi to začínalo vypadat zle nedobře, neboť za další dvě minuty to bylo již 3:0. Tentokráte prostělil domácího brankáře Tihlaříka David Punčochář. V 31. minutě se nadechl k sólu Martin Otýs, který obehrál dva protihráče. Třetí ho zastavil pouze za cenu faulu a jelikož to bylo ve vápně, musel následovat pokutový kop, který bezpečně proměnil Milan Legát a připsal si tak svou druhou branku v uktání. Namlsaní hosté stále neměli dost. Za pouhé čtyři minuty, tedy v 35. minutě, se prosadili znovu. A opět v tom byl "namočený" Martin Otýs, který svojí příhrávkou krásně našel Roberta Kazdu, který se zakončením neměl sebemenší problém. Domácí tak odcházeli do šaten za stavu 0:5.

Taktická hra Malesic

Malesice si byly dobře vědomy svého náskoku, který si pohodlně pohlídaly až do závěrečného hvizdu. Domácí si ve druhém poločase místo gólového čestného úspěchu připsali pouze tři žluté karty.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Ve velkém vedru nás Malesice přejely, v druhé půli již výsledek kontrolovaly. Byli jsme bez šance.

TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Zápas se nám dnes opravdu povedl, rozhodli jsme zápas po krásných akcích. Soupeř se nedostal k naší bráně.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - D. Blovský [-] , M. Jeslínek [-] , O. Kollros [-] (46. M. Brůha [-] ) , J. Kanta [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] , P. Jareš [-] , J. Krejcar [-] , V. Švábek [-] (25. V. Liška [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - T. Čečil [-] (54. J. Dlabač [-] ) , L. Hofmeister [-] (63. O. Brousil [-] ) , R. Kazda [-] , J. Buršík [-] , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] (54. D. Červený [-] ) , S. Hora [-] , P. Henrich [-] (73. F. Kerner [-] ) , M. Betinec [-]

ŽK: 7. J. Krejčí , 64. J. Tihlařík , 75. P. Jareš , 87. J. Krejcar - 13. M. Legát .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hodek Jakub - VENTURA Ivo (N), CUDLMAN Otokar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.