Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice měly svůj den


Branky


0

Kvalitní vyrovnané utkání nám nabídl souboj mezi Liticemi a Lhotou. Domácí si plnili své povinnosti na 100 % a to jim nakonec přineslo tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas vyzněl lépe pro litické

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně. Šance byly k vidění na obou stranách. Přeměnit je v góly však dokázali jen Litice. První šanci dokázal proměnit v páte minutě Michal Brůha střelou z voleje na zadní tyč. O dvoubrankové vedení Litic se postaral v 38. minutě lobem Ondřej Koloros. Hosté tak museli ve druhém poločase dohánět dvoubrankovou ztrátu. 

Domácí obrat nedopustili

Tři minuty po začátku druhé pětačtyřicetiminutovky to bylo již o tři branky. Pavel Vacek utekl od půlky hřiště a pohledným přehozením vsítil branku. Hostům se podařilo v 75. minutě snížit. Strejček poslal balón do vápna, kde se litickým stoperům nezdařil odkop a David Baďouček měl již snadnou práci. Deset minut před koncem vrátil Liticím vedení o tři branky Vojtěch Švábek. A jak se říká, to nejlepší na konec. Rozehrávka přímého kopu proběhla netradičně, přihrávkou za sebe na naběhnuvšího stopera Švábka, který svou ranou vymetl překrásně pavučiny v šibenici brány gólmana Šoltyse.



Ohlasy k zápasu


TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu - Litice): Zápas se nám opravdu povedl, proti Lhotě, která byla posílena o pár hráčů z „A“ týmu. Vyrovnaný zápas. Hosté měli více míč na kopačkách. Na 4:1 jsme dali parádní gól a tím jsme jim vzali vítr z plachet.

TJ Sokol Lhota B
Josef Humeník (hrající asistent - Lhota): Potvrdilo se, že na Litice neumíme zahrát. První poločas byl vyrovnaný, s tím rozdílem, že oni své šance proměnili. Ve druhém poločase si to domácí už pohlídali.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
J. Tihlařík [-] - D. Nevečeřal [-] , M. Brůha [-] (50. P. Jareš [-] ) , O. Kollros [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (60. D. Blovský [-] ) , J. Krejcar [-] (35. L. Fořt [-] ) , M. Duna [-] (85. M. Vajskebr [-] ) , M. Forman [-] , V. Liška [-] (75. V. Švábek [-] ) , J. Krejčí [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - P. Valenta [-] (46. L. Böhm [-] ) , J. Záhrobský [-] , J. Horník [-] , M. Kučera [-] - J. Švík [-] , A. Nejdl [-] , Z. Paul [-] , L. Čejka [-] (46. D. Baďouček [-] ) , J. Humeník [-] - M. Strejček [-]

ŽK: 63. P. Vacek , 69. O. Kollros . ČK: 67. J. Švík .
Hráči zápasu: P. Vacek - D. Baďouček .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lhoták Luděk - VOPAT Dušan, HAD Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.