Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes dvoubrankové vedení Malesice výhru neuhrály


Branky


0

Domácí měli opravdu dobrý vstup do utkání. Vedení o dvě branky však ve druhém poločase ztratili a museli se nakonec spokojit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malesice měly dobře nakročeno

Martin Otýs již v šesté minutě poslal Malesice do vedení. Po centru z pravé strany neměl se zakončením problém. A ve 28. minutě bylo v Malesicích ještě veseleji. Tradiční střelec domácích Martin Otýs přidal svůj druhý zásah, když si skvěle zaběhl za obranu a těžkou střelou z úhlu překonal brankáře Kokošku. Vše nasvědčovalo tomu, že si Malesice v poklidu dojdou pro tři body.

Chrást hrál jako vyměněný

Již osm minut po začátku druhé půle přišlo snížení. David Tupý se prosadil dorážkou po rohovém kopu. Za pět minut, tedy v 58. minutě však vrátil domácím dvoubrankové vedení David Punčochář, který po pěkném uvolnění udělal kličku gólmanovi a zasunul míč do jeho odkryté svatyně. Chrást se ale nevzdal a v posledních pěti minutách zápasu dokázal srovnat. Na 3:2 nejprve snižoval hlavičkou Miroslav Brýla. O vyrovnání se v 87. minutě postaral Tomáš Doležal, který dorážel míč na zadní tyči po standartní situaci hostů. Hosté prokázali týmový duch, mladí makali za staré a to přineslo ovoce.

Obrat dokonán

Hosté z Chrástu dokonali obrat, když proměnili všech pět pokutových kopů, kdežto hosté jednou zaváhali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér - Malesice): První poločas jsme byli jasně lepší. V druhé půli úplně jiný obraz hry. Nebylo to ono z naší strany. Je tam něco, co mají hráči v hlavách, nejspíš se bojí o výsledek a dělají chyby.

FC Spartak Chrást
Jan Kokoška (hráč, sekretář - Chrást): Jeli jsme do Malesic v oslabené sestavě, doplněné o hráče ze staré gardy. Nakonec jsme překvapili. Malesice vedli, ale v posledních deseti minutách se nám podařilo vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - R. Kazda [-] , J. Buršík [-] (66. D. Červený [-] ) , M. Legát [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] , P. Henrich [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] , O. Brousil [-] (79. L. Hofmeister [-] )

FC Spartak Chrást
J. Kokoška [-] - T. Doležal [-] - J. Vitouš [-] , R. Herynk [-] , D. Tupý [-] , V. Černý [-] - M. Komanec [-] (10. M. Brýla [-] ) , M. Bórik [-] , V. Šejdl [-] , P. Švajcr [-] - P. Korelus [-]

ŽK: 4. M. Betinec , 86. D. Punčochář - 60. P. Švajcr .
Hráči zápasu: M. Otýs - D. Tupý .
Místo: Tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHINGLER Milan, NEŠPOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.