1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 13:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvěle takticky zvládnuté utkání z pohledu Zruče


Branky


0

Celek ze Zruče se v sedmém kole utkal s mužstvem z Letné. Oba týmy se nacházely ve spodních patrech tabulky, což samozřejmě nevyhovovalo ani jednomu a chtěly udělat krok směrem k lepším zítřkům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden gól byl nakonec zlomový

Oba celky vstoupily do utkání opatrně, vědomi si faktu, že už si nemůžou dovolit opět zaváhat. O něco aktivnější byli přeci jen hosté, o to paradoxnější bylo, že se ve dvacáté minutě ujala vedení Zruč. Kroužel vyslal do brejku Vojtěcha Maříka, který svým zakončením levou nohou k tyči nedal šanci brankáři Baranskému. Po gólu vypadala hra stejně jako předtím, nikterak záživná a bez větších šancí.

Letná z tlaku nic nevytěžila

Do druhého poločasu vstoupili domácí s jasným úkolem, udžet své vedení a zvítězit. Role tvůrce hry se tedy ujali letenští, ale bylo jim to platné jako mrtvému zimník. I přes velké procento držení míče se nedokázali dostat do vápna a většina jejich dalekonosných střel končila mimo nebo v náručí brankáře Klika. Domácím tedy plán vyšel, umě kouskovali hru, bránili a nakonec také ubránili své těsné vedení.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč B
Luděk Roubal (hráč, trenér): Zápas se z našeho pohledu vyvíjel celkem dobře. Letná hodně omladila tým a vytvořila si tlak před vápnem. Měli nějaké střely z dálky. Proměnili jsme naší druhou šanci a tím jsme vyhráli první poločas. Druhý poločas jsme se spíše bránili, i když jsme si nějaké šance vytvořili. Bylo to ubojované vítězství.

TJ Sokol Plzeň - Letná
Jiří Vričan (hráč, trenér): Ze začátku bylo utkání celkem opatrné, bez šancí. Soupeř nám dal z jediné šance gól. Měli jsme míč pod kontrolou, soupeř byl zalezlý. Domácí hodně faulovali a i přes některé naše šance to ukopali. Jejich kvalitní brankář nás vychytal.



Sestavy


TJ Zruč B
V. Klik [-] - M. Trnka [-] , L. Roubal [-] - P. Musil [-] , J. Přibyl [-] (46. M. Fryček [-] ) , T. Vávra [-] , P. Řezáč [-] , V. Mařík [-] (86. M. Klail [-] ) , Z. Boháč [-] (77. M. Kraus [-] ) , M. Kroužel [-] , R. Karpíšek [-]

TJ Sokol Plzeň - Letná
J. Baranský [-] - J. Gärtner [-] , J. Jelínek [-] , J. Horčík [-] - M. Štádler [-] , J. Fedorco [-] , Z. Cimbota [-] , T. Kepka [-] - J. Svoboda [-] , D. Máj [-] (83. M. Šampalík [-] ) , S. Žák [-] -

ŽK: 50. V. Mařík , 55. P. Musil , 58. M. Kroužel , 81. M. Kraus - 9. M. Štádler , 66. J. Gärtner .
Místo: Zruč. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Žák Adam - BRABEC Jiří (N), VANĚK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.