Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice loupily na Košutce


Branky


0

Košutka na svém hřišti přivítala celek z Litic, který přijel válčit bez jednoho hlavního bojovníka. Zraněného brankáře Tihlaříka musel v bráně zastoupit Vacek, na jehož výkon byli všichni zvědaví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté získali náskok

Litice se dostaly do brzkého vedení, když po špatné rozehrávce gólmana nepohrdl nabídkou skórovat Jan Krejcar. A tento ofenzivní hráč Litic řádil dál. Ve 27. minutě si ukázkově naběhl na zahranou standartní situaci, předskočil obránce a uklidil míč k tyči. Dvougólové vedení hostů ale netrvalo téměř ani minutu. Košutka pěkně zakombinovala na levé straně, z čehož pramenil centr na zadní centr, kde již čekal Stanislav Vokáč se svým nekompromisním zakončením. Liticím se ještě do konce prvního poločasu podařilo uzmout si své dvoubrankové vedení zpět. Minutu před koncem základní hrací doby první pětačtyřicetiminutovky obral Kanta obránce Košutky o balón a svižným pasem vyslal do úniku Ondřeje Kolorose, který střelou kolem gólmana rozvlnil síť. 

Domácí se na vyrovnání nezmohli

Druhý poločas byl velice vyrovnaný. Domácí však museli dohánět dvougólové manko a příliš se jim nedařilo si vytvořit nějaký tlak. Hosté, vědomi si svého vedení, drželi blok a perfektně si plnili své obrané povinnosti. Košutka se ale přeci jen dostala na dostřel. V 67. minutě se jí opět podařila kombinace po levé straně a na následnou přihrávku do druhé vlny si naběhl Nicolo Scimemi, který v poměrně krkolomné pozici vyslal střelu na bránu brankáře Vacka. Ten zřejmě střelu přes skrumáž před sebou neviděl a ne příliš prudká střela tak skončila za jeho zády. Litice již výsledek „ukopaly“ a odváží si tak z Košutky tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Zápas jsme prohráli po hrubých chybách. První poločas jsme byli lepším mančaftem. Po dvou individuálních chybách jsme prohráli. Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ale bohužel jsme již i přes gólové šance skóre nedotáhli.

TJ Plzeň-Litice
Stanislav Voves (předseda klubu): Výsledek je pěkný, ovšem předvedená hra nebyla nic moc, první gól nám nabídl brankář. Náš útočník ho přehodil, poté byli domácí lepší, ale srazila je opět chyba gólmana. Ve druhé půli jsme již bránili výsledek a po gólu na 3:2 jsme to ukopali



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
P. Zigmund [-] - S. Vokáč [-] (67. L. Stupka [-] ) , J. Chabr [-] , R. Mráz [-] (46. R. Pangrác [-] ) , M. Trnka [-] (80. P. Vařeka [-] ) , M. Langmajer [-] , J. Prokeš [-] (69. V. Sirotek [-] ) , J. Brejcha [-] (59. N. Scimeni [-] ) , P. Kerndl [-] , J. Holec [-] , R. Holý [-]

TJ Plzeň-Litice
P. Vacek [-] - J. Kanta [-] , D. Blovský [-] (66. L. Fořt [-] ) , M. Jeslínek [-] , O. Kollros [-] , P. Jareš [-] , J. Krejcar [-] , M. Duna [-] (90. D. Nevečeřal [-] ) , M. Forman [-] , V. Liška [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 90. R. Pangrác - 89. O. Kollros .
Hráči zápasu: S. Vokáč - J. Krejcar .
Místo: Tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Buša Milan - FABIÁN Vlastimil (N), VENTURA Ivo (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.