0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smíchov se odpoutal ode dna


Branky


0

Hráči Smíchova nastoupili na hřišti Spojů s pokusem prolomit svojí mizérii a konečně zvítězit. Čekal je ale těžký boj, Spoje nikdy nedají svoji kůži lacino.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživná první půle

Do zápasu vstoupily oba mančafty opatrně, ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Po úvodním taktickém boji se hra postupně začala měnit v pohledný kombinační fotbal z obou stran. Hosté se velmi snažili útočit, ale domácí svojí důraznou ataky zastavovali. Žádná ze šancí se neproměnila v gól, a tak šly oba celky za nerozhodného stavu.

Jeden gól rozhodl

Ani do druhého poločasu nevstoupily oba celky nijak přehnaně aktivně. Bylo zřejmé, že to bude zápas o jednom gólu. Jako první měli šanci na skórování domácí, když se po ruce Ostroluckého ve vápně se pískala penalta. Nařízený pokutový kop Vričana však smíchovský brankář Mudra zneškodnil. A tak se dlouho zdálo, že ani ten jediný gól nepadne, ale jedenáct minut před konce základní hrací doby jsme se dočkali. Smíchovský Lukáš Houška zahrál roh na přední tyč, kam si naběhl Pavel Konopík a hlavou umístil míč přesně k bližší tyči. Smíchov si tak konečně došel pro vytoužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK SLOVAN Plzeň 1910
Lukáš Mareška (hráč): Opět neproměněné šance po celý zápas, což vyvrcholilo neproměněnou penaltou. Jinak to byl vcelku vyrovnaný zápas.

SK Smíchov Plzeň
Martin Rubricius (hráč): Myslím si, že jsme se konečně trochu zvedli, chvílemi to i vypadalo jako fotbal a snad jsme už tu špatnou sérii zlomili. Jsem moc rád, že jsme udrželi nulu, jelikož naše skóre je otřesné. Zápas byl nahoru dolu , mohla by mu slušet i remíze, ale my jsme tři body nutně potřebovali, abychom se odlepili ode dna tabulky. Snad už to bude jen lepší.



Sestavy


SK SLOVAN Plzeň 1910
P. Žáček [-] - M. Vričan [-] , M. Ráb [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-] , V. Rak [-] , J. Schneider [-] (80. M. Feiferlík [-] ) , L. Kindl [-] , J. Zýka [-] , M. Kohout [-] , M. Makkai [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Mudra [-] - M. Kuráž [-] , J. Švenda [-] (46. M. Rubricius [-] ) , J. Koutek [-] , J. Maška [-] , L. Houška [-] , P. Konopík [-] , M. Korec [-] , L. Bajtoš [-] (26. J. Řehák [-] ) , K. Fajfrlík [-] , J. Ostrolucký [-]

ŽK: 35. P. Bouřil , 59. M. Kohout , 71. L. Kindl , 75. M. Vričan - 49. K. Fajfrlík , 82. J. Ostrolucký .
Hráči zápasu: P. Žáček .
Místo: Plzeň - Spoje. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlavsa Radek - VOLF Petr (N), OPALECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.