2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid opět bez bodu


Branky


19. T. Davídek , 82. T. Davídek - 13. K. Kuncl , 22. M. Engl , 45. K. Kuncl , 76. P. Toman
0

Černice zavítaly na trávník Rapidu s vítěznou mentalitou, jelikož v minulém kole doma porazily Spoje. Domácí v minulém kole prohráli, a tak se snažili tuhle prohru napravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek vyšel lépe hostům

Od úvodních minut byl k vidění pěkný fotbal plný šancí. Skóre zápasu otevřel černický Kamil Kuncl, který se před šestnáctkou uvolnil a poslal nechytatelnou střelu k tyči. V 19. minutě již bylo vyrovnáno. Tomáš Davídek se odhodlal ke střele z poměrně velkého úhlu, která však zapadla za záda brankáře Tománka. Za tři minuty měly Černice své vedení zpět. Po pěkné samostatné akci a následném uvolnění za vápnem se ke střele, která skončila v síti, odhodlal Martin Engl. Hostům se podařil ještě jeden povedený direkt, dokázali vstřelit gól do šatny. O branku se postaral opět Kamil Kuncl, který se prosadil po pěkné přihrávce skrz vápno. 

Domácí to ještě zkusili

Rapid rozhodně ještě neskládal zbraně a vstouil do druhé půle velmi aktivně. Žádnou ze svých šancí si však neproměnil, a tak se o slovo přihlásily opět Černice. V 76. minutě zvýšil na 4:1 Petr Toman. Holeček zahrával roh, na který si právě Toman naběhl a placírou uklidil míč k tyči. Domácím se v 82. minutě podařilo snížit, to když se střelou z vápna prosadil opět Tomáš Davídek. Černice si již závěr pohlídaly a odváží si z Rapidu tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň B
Antonín Pulkevič (trenér): Zápas nabídl pohledný fotbal. Byli jsme po většinu zápasu lepší, ale vytvořili jsme čtyři hrubky, které rozhodly. Ale i takový je fotbal.

TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (trenér): V první půli jsme hráli velmi dobře, kombinovali jsme po zemi. Do druhé půle jsme nastoupili jako hvězdy a to se nám samozřejmě vymstilo, protože Rapid nás zatlačil.



Sestavy


SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - M. Boháč [-] (82. D. Vondrášek [-] ) , T. Davídek [-] , M. Peroutka [-] , J. Hlaváč [-] (46. V. Kosmata [-] ) , J. Harmady [-] , P. Špinka [-] , D. Polívka [-] , T. Páník [-] (75. D. Krákora [-] ) , D. Tarhaj [-] , M. Morávek [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - P. Mastný [-] , O. Marušinec [-] , M. Müller [-] , L. Táborský [-] , J. Davídek [-] (62. V. Holeček [-] ) , M. Větrovský [-] , V. Hasenöhrl [-] , K. Kuncl [-] (75. J. Vlk [-] ) , P. Toman [-] , M. Engl [-]

ŽK: 64. M. Peroutka , 67. J. Matějka , 70. T. Páník - 56. M. Müller , 60. P. Mastný .
Hráči zápasu: T. Davídek - K. Kuncl .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Levý Vítek - KŘÍŽ Lukáš, HLAVSA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.