5:3
(1:1)
42. V. Menc
67. M. Vopařil (p.)
88. R. Klíma (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 15:30

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Salfického hattrick zajistil Heřmanovu Městci plný počet bodů


Branky


4. L. Trnka , 60. D. Salfický , 64. D. Salfický , 68. D. Salfický , 84. V. Pilný (p.) - 42. V. Menc , 67. M. Vopařil (p.) , 88. R. Klíma (p.)
3

K utkání do Heřmanova Městce zajížděla Proseč. Kdo se jenom trochu zdržel, přišel o gól hned v úvodu utkání. V pločase šly týmy do kabin za stavu 1:1. Ovšem ve druhém poločase se blýskl hattrickem David Salfický a dopomohl tak domácím k výhře 5:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za poskytnuté fotografie děkujeme Gabriele Ilkové



Ohlasy k zápasu


FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo, hráč: Věděli jsme, že Proseč je houževnatý, soubojový soupeř a že nás nečeká nic lehkého. Jak se říká, byl to zápas o „6 bodů". Rychle jsme se dostali do vedení, jen škoda že jsme nevyužili dalších několik šancí, které vyloženě volaly po gólu. Bohužel se tak nestalo a soupeř nás pár minut před přestávkou potrestal. Místo toho abychom vedli 4:0, tak jsme odcházeli do do kabin za stavu 1:1. Do druhého poločasu jsme chtěli vstoupit aktivně, ale opět jsme neproměnili několik šancí a soupeře jsme zbytečně pustili do šance, kterou díky bohu nevyužil. Poté se jako střídající žolík ukázal David Salfický, který během čtyř minut zvýšil na 3:1. Bohužel místo toho abychom hru uklidnili a v poklidu dotáhli zápas, tak jsme soupeři darovali penaltu, kterou se štěstím proměnil, stav 3:2. Naštěstí jsme bleskurychle opět odpověděli a odskočili na rozdíl 2 gólů a poté ještě pár minut před koncem zvýšili na 5:2 a soupeř už pouze z druhé nařízené penalty dokázal korigovat na konečných 5:3. Jsme rádi, že jsme toto utkání zvládli a dokázali získat důležité body do tabulky. Nyní bychom chtěli v úterý v domácí dohrávce s Litomyšlí navázat na výhru a tyto 3 body potvrdit.

FK Proseč
Vladimír Pala, trenér: Od úvodní minuty nás domácí dostali pod tlak a hned si vypracovali dvě super šance, které však brankář Novotný dokázal zlikvidovat. Ve 4. minutě jsme opět zaspali při rohovém kopu a domácí se dostali do vedení. Ani to nás nedokázalo probudit a jen díky špatnému zakončení nám domácí stále dávali šanci na lepší výsledek. Obraz hry se začal měnit od 30. minuty a najednou jsme to byli my, kdo dokázal ohrozit branku. Nejdříve Hromádka hlavičkou, vzápětí Klímovu dělovku gólman domácích stěží vyrazil. Těsně před odchodem do kabin však již správně nabil Menc a bylo vyrovnáno. Prvních 15 minut druhého poločasu bylo přesně to, co bychom si představovali. Bylo nás plné hřiště, dokázali jsme si vypracovat tři super šance, jen to zakončení. A tím kladné hodnocení končí. Přišla 60. minuta, opět nepokrytý roh a bylo po nadšení. Vzápětí domácím vydláždíme uličku až před prázdnou bránu a tím dostaneme domácí do dvoubrankového vedení. Sice jsme se ještě dostali do zápasu, kdy po faulu na Fenyka jsme proměnili penaltu, to co však následovalo, je nepochopitelné. My tak mohutně oslavovali vstřelený gól, že jsme si při tom dali kafíčko se zákuskem a vůbec si nevšimli, že matador Salfický se řítí vstříc hattricku. Poté již jen následovaly proměněné penalty na obou stranách a konec dalšího nepovedeného zápasu.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - T. Dvořáček [-] (9. T. Zrůst [-] ) , R. Novák [-] - V. Pilný [-] , D. Jablečník [-] , O. Hauf [-] - D. Levínský [-] (46. S. Mach [-] ) , F. Jirásek [-] - L. Trnka [-] (84. D. Turina [-] ) , D. Zrůst [-] , J. Hlaváč [-]

FK Proseč
M. Novotný [-] - M. Vopařil [-] (76. Z. Kunhart [-] ) , M. Hromádka [-] , P. Zelenka [-] , V. Menc [-] (76. S. Meszáros [-] ) , M. Marek [-] (70. J. Marek [-] ) , A. Kiričenko [-] , R. Klíma [-] , J. Marek [-] , T. Mareš [-] , Z. Marek [-] (62. T. Fenyk [-] )

ŽK: 88. D. Jablečník - 43. T. Mareš .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Janeček Štěpán - SUCHOMEL Karel, TŮMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Konejl

Expert: David Semínko
Tip experta: výhra domácích

Proseč naposledy bodovala venku v 1. kole s Rohovládovou Bělou. Doposud se Proseči nepodařilo venku u žádného ze soupeřů bodovat a nebude tomu ani tentokrát. Jiskra doma zvítězí rozdílem dvou branek a naváže tak na sympaticky výkon z předchozího zápasu, kdy doma remizovala s Litomyšlí v dohrávce 5. kola.

Tip: výhra domácích