P. Pašek 52.
P. Pašek 89. (p.)
2:1
(0:0)
86. J. Holec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dýšina stále první


Branky


52. P. Pašek , 89. P. Pašek (p.) - 86. J. Holec (p.)
0

Souboj prvního s posledním, to nám nabídlo předposlední kolo podznimní části soutěže. Kdo očekával jasné a vysoké vítězství domácích, ten se šeredně mýlil, byť nakonec vedoucí celek soutěže bral všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dal by se čekat velký tlak domácích, ale nebylo tomu tak. Fotbal nebyl úplně urovnaný a atraktivní už vůbec ne, ale takové občas zápasy bývají. Oba dva týmy se bojovností snažily překlopit musky vah na svoji stranu. Skóre se však v úvodní půli neměnilo a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Do druhého poločasu přeci jen vstoupili lépe domáci. V 52. minutě se z dorážky prosadil domácí kanonýr Petr Pašek. Obraz hry ase ale po gólu příliš neměnil. Utkání plynulo a vypadalo to, že zápas rozhodla pouze jedna trefa. Rozhodčí ale po faulu Stanku nařídil pokutový kop pro Košutku. Jan Holec jej s přehledem proměnil a náhle to zase vypadalo, že se půjde k penaltám. To by ale nesměla být nařízena penalta také pro domácí. Tu nařídil minutu před koncem rozhodčí Buša po faulu na Šestáka. Petr Pašek si jako správný střelec postavil balón na bílý puntík a s následným provedením neměl problém a Dýšina si tak i nadále drží první místo.



Ohlasy k zápasu


FK Dýšina
Petr Soroka (vedoucí mužstva): Protrápili jsme se k vítězství. Pozitivní byl výkon rozhodčích.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý (hráč): Utkání bylo vyrovnané od začátku. Oboustranně bojovný fotbal bez velkých šancí. Rozhodující gól dal soupeř, měl trochu více štěstí.



Sestavy


FK Dýšina
J. Fiala [-] - J. Špánek [-] , P. Kolář [-] , V. Nový [-] , J. Mužík [-] - V. Totzauer [-] (65. J. Soroka [-] ) , V. Šedivec [-] , J. Soroka [-] (26. K. Soukup [-] ) , J. Šesták [-] , T. Křen [-] - P. Pašek [-] (92. R. Hrdina [-] )

TJ Košutka Plzeň B
M. Mravík [-] - R. Mráz [-] (69. V. Hamršmíd [-] ) , M. Trnka [-] , P. Zigmund [-] (72. Z. Hladík [-] ) , J. Prokeš [-] (83. J. Hemzáček [-] ) , J. Stanka [-] , M. Džilič [-] (65. M. Votava [-] ) , V. Sirotek [-] , J. Holec [-] , T. Zigmund [-] , R. Holý [-]

ŽK: 80. P. Pašek , 83. J. Mužík , 86. J. Soroka - 63. V. Sirotek , 70. M. Mravík , 86. Z. Hladík , 87. J. Holec .
Hráči zápasu: P. Pašek - M. Mravík .
Místo: Tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Buša Milan - ČOŽÍK Marek, KOMÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.