Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malesice na dostřel lídrovi


Branky


0

Aktuálně druhý tým tabulky z Malesic se dál veze na vlně dobrých výsledků. Tentokráte si poradil i s domácími Černicemi, kterým zápas bohužel po všech stránkách nevyšel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malesice v utkání prokazovali svoji sílu již od úvodních minut, když se v desáté minutě jako první prosadil Robert Kazda. Hosté se prezentovali rychlou hrou, velmi často po stranách hřiště a jejich centry před bránu byly smrtící. Tento fakt potvrzuje dvanáctiminutovka před koncem prvního poločasu, ze které se již domácí tým nevzpamatoval. Po dalších vydařených akcích se postupně prosadil Petr Pleier, forvard Martin Otýs, jeho parťák David Punčochář a poslední ránu prvního poločasu zasadil Černicím Stanislav Hora. Tato branka byla velmi kuriózní, neboť právě Hora zahrával volný přímý kop z poza vlastního vápna. Balón napálil přes celé hřiště, ten skočil před brankářem Tománkem pro něj tak nešťastně, že na míč nedosáhl a kulatý nesmysl mohl lovit ze své sítě popáté.

Druhý poločas se od toho prvního příliš nelišil. Domácím ubývaly síly a jelikož se jich sešlo přesně jedenáct, nemohl nikdo vystřídat. Hosté, vědomi si svého náskoku, zápas konrolovali a udržovali. Přesto ještě 55. minutě přidal svou druhou trefu v zápase Martin Otýs. Poslední slovo měl čtyři minuty před uplynutím devadesáti minut David Punčochář, pro kterého to byla taktéž druhá trefa. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice B
Václav Nesnídal (vedoucí, trenér): Malesice byly ve všem lepší, měli jsme problém se sestavou, bylo nás pouze jedenáct.

TJ Sokol Malesice
František Otýs (trenér): Zápas probíhal asi tak, že nás soupeř na začátku trochu přimáčkl, ale poté jsme rozjeli gólostroj. Nechci říci, že by byl soupeř odevzdaný, pořád s námi hrál fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice B
J. Tománek [-] - P. Vlček [-] , J. Davídek [-] , J. Vlk [-] , K. Kuncl [-] (46. V. Holeček [-] ) , K. Kaňák [-] , V. Mojseňuk [-] , M. Müller [-] , P. Mastný [-] , M. Engl [-] , M. Větrovský [-]

TJ Sokol Malesice
J. Beran [-] - L. Hofmeister [-] (65. D. Červený [-] ) , R. Kazda [-] (85. F. Kerner [-] ) , J. Buršík [-] , M. Otýs [-] , D. Punčochář [-] , S. Hora [-] , P. Pleier [-] , M. Betinec [-] , T. Čečil [-] , O. Brousil [-] (81. J. Čech [-] )

ŽK: 58. J. Vlk - 21. M. Betinec .
Hráči zápasu: P. Vlček - D. Punčochář .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Adamčík Miroslav - SCHNEIDER Josef, ŠVANTNER František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.