Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 12:00

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše poprvé prohrála! Tři body bere Žandov


Branky


16

V jednoznačném šlágru 11.kola 1.B třídy přivítal Dolní Žandov dosud neporažené mužstvo z Chyše. Oba týmy hrají ve velké pohodě a tak se víc, než cokoliv jiného, očekával především parádní fotbal. Branka v první minutě napověděla, že přesně takového fotbalu se stovka diváků dočká.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí s těsným vedením

Hned v úvodních vteřinách zápasu se po kombinaci na pravé straně dostal k centru Tomáš Kuvík. Míč z jeho kopačky směřoval mezi penaltu a malé vápno, kde byl v souboji s hostujícím brankářem dříve Lukáš Bátovský a hlavou ho přehodil. V první minutě se tak poprvé měnilo skóre a domácí vedli 1:0. To ale nebylo všechno. O deset minut později totiž volný přímo kop ze 40 metrů zahrával Tomáš Setnička. Centrovaný balon propadl přes všechny hráče a nakonec si našel cestu až za hostujícího brankáře. Hostům se do poločasu podařilo alespoň snížit. Přesně po půlhodině hry se prosadil kanonýr hostů Daniel Michel a bylo to 2:1. Po této brance se hosté dostali pořádně do zápasu a chvílemi domácí jednoznačně přehrávali. Další branka ale nepadla, za zmínku stojí určitě strkanice ze 42. minuty, kterou sudí Vu ocenil jednou žlutou kartou na každé straně, od té doby ale zápas začal nabírat na soubojových obrátkách.

Chyše odjíždí bez bodu

Do druhé půli vstoupily oba celky aktivně, domácím se ale poměrně dařilo držet hosty zkrátka, Chyše se do šancí dostávala pouze zřídka. Domácí neměli potřebu hnát se dopředu, což znamenalo, že na další branky si diváci museli nějakou dobu počkat. Postupem času ale hosté dávali více sil do ofenzivy i na úkor občasných defenzivních okének. Toho využili domácí v 74. minutě. Saša Nazarenko se dostal k zakončení z hranice vápna. Podařená střela ale končila pouze na levé tyči, od které se odrazil do pravé a následně jel po čáře. Nejrychlejší reakci pak ukázal Tomáš Kuvík, který ve skluzu poslal míč za čáru. 3:1. Hostům se o pět minut později podařilo opět snížit na rozdíl jediné branky, v 79. minutě se prosadil kapitán Chyše Josef Velek. V 88. minutě už ale domácí vedli opět o dva góly. Lukáš Bátovský se na hranici vápna zbavil obránce, připravil si balon na svoji slabší, levou nohu a parádní ranou na zadní tyč nedal brankáři šanci. Svou druhou brankou v utkání rozhodl o tom, že misky vah se přeci jen převáží na stranu domácích. Hostům se v nastavení podařilo díky druhé brance Josefa Veleka snížit na 4:3, na nic dalšího už ale nezbyl čas a Chyše tak poprvé v sezóně zakusila hořkost porážky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: Do zápasu jsme šli s přesvědčením, že hostující sérii dnes ukončíme, přesto jsme k soupeři měli patřičný respekt. Vstup do utkání jsme měli fantastický a během chvíle vedli o dvě branky. Až do inkasované branky bych řekl že jsme byli lepším týmem. Poté byla o něco lepší Chýše. Před koncem poločasu přišla situace, která určila ráz zbytku utkání. Faul, oplácení, strkanice. Od té chvíle byl zápas plný ostrých zákroků a keců. Přesto si myslím, že druhý poločas jsme měli více méně celý pod kontrolou. První půlhodinu jsme soupeře k vůbec ničemu nepustili a sami byli poměrně nebezpečný. V závěru utkání hosté hru otevřeli a začali se více dostávat do nebezpečných pozic. Znamenalo to tak i více okének vzadu. Na obou stranách to tak přineslo dvě branky. Po zápase panuje veliká spokojenost, nejen s výhrou ale hlavně s faktem, že jsme vedoucí tým soutěže přehráli a zaslouženě jsme vyhráli. Zápas rozhodl výborný úvod, díky čemuž hosté nemohli hrát v pohodě a celý zápas vlastně jen dotahovali.

TJ Sokol Chyše
Adam Vála, hráč: Žandov mě osobně překvapil svou hrou, když jsem nečekal četnost jejich nakopáváných balónů, dost často si pomáhali dlouhými míči na Nazarenka vpředu. Bohužel jsme měli opět pozměněnou sestavu, a než jsem se rozkoukali, tak jsme prohrávali 2:0. Do poločasu jsme sice snížili, ale na podmáčeném hřišti se nám nedařilo dostat se do hry a nakonec jsme tedy těsně prohráli. Utkání bylo místy zbytečně vyhrocené, hlavní rozhodčí to vůbec nezvládal, a poškodil obě strany. Z mého pohledu si myslím, že domácí měli mít mnohem více karet za velké množství faulů, a nebo za blokování rozehrávky přímáků, za což nepochopitelně karty uděleny nebyly. Nicméně musím uznat, že se nám prostě nic nedařilo, a Žandov si vítězství přeci jen zasloužil. My se nyní musíme snažit uhrát maximální možný počet bodů ve zbývajících dvou zápasech.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] (80. J. Jelínek [-] ) - D. Mašek [-] , O. Nazarenko [-] (92. D. Fišer [-] ) , M. Baláček [-] (46. Š. Kundrát [-] ) , L. Bátovský [-] , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , J. Rada [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - D. Maier [-] , J. Velek [-] - E. Laurich [-] , J. Chára [-] , A. Vála [-] , A. Svoboda [-] , M. Bouška [-] - D. Michel [-] , M. Dorňák [-] - J. Hanzlíček [-]

ŽK: 42. J. Rada , 59. T. Setnička , 63. Š. Kundrát - 27. M. Dorňák , 42. D. Michel , 53. E. Laurich , 80. J. Hanzlíček , 81. M. Bouška . ČK: 90. J. Rada .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VU David - ŘÁDA Josef, GARDOŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:06
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra hostů

Chyše je zatím suverénní a potvrdí to i na hřišti domácího Žandova. Chyše vyhraje 3:1

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:52
David Křížek

Tip: remíza

Chyše je zatím suverénní a potvrdí to i na hřišti domácího Žandova. Chyše vyhraje 3:1

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 17:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 09:44

Tip: výhra hostů