3:5
(3:2)
12. D. Psota (p.)
15. D. Psota
50. D. Psota
78. M. Hamouz
81. D. Psota
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2021 10:30

10.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj bratří Svůrů rozhodli dvojčata Psotové


Branky


4. M. Svůra , 18. O. Kuchta , 41. M. Svůra - 12. D. Psota (p.) , 15. D. Psota , 50. D. Psota , 78. M. Hamouz , 81. D. Psota
15

S jedním bodem z devíti utkání vstupovali do zápasu domácí hráči z Křižovatky, proti kterým stálo mužstvo z Bukovan. Na každé straně stál jeden z bratří Svůrů, na straně Bukovan navíc dvojčata Psotovi. Všichni čtyři fotbalisté se zapsali do statistik dnešního utkání, ve kterém domácí o poločase překvapivě vedli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první půli

Není žádným tajemstvím, že Michal Svůra, kapitán domácích, je dlouhodobě jejich nejlepším hráčem a tahounem. Dlouholetý hráč Sokolova prokazuje své kvality v každém utkání, ve kterém nastoupí a tentokrát se navíc již ve 4. minutě postaral o úvodní změnu skóre. Bukovanským fotbalistům se ale ani ne o deset minut později podařilo vyrovnat. Ve 12. minutě zahrával Daniel Psota pokutový kop, který nařídil Jiří Gardoš, a srovnal na 1:1.

 

Tentýž hráč navíc o tři minuty později, přesně po čtvrthodině hry, poslal hosty do vedení. Ani tento stav ale dlouho nevydržel, neboť o několik minutek později srovnali domácí zásluhou Ondřeje Kuchty na 2:2. Tempo hry se posléze zklidnilo, sedmdesát diváků vidělo čtyři branky v úvodních dvaceti minutách, na další čtyři si ale muselo počkat. Poslední gól první půle přišel necelých pět minut před koncem a do vedení šli podruhé v utkání domácí, druhou branku v utkání vstřelil Michal Svůra. O čtyři minuty později viděl jeho bratr Jindřich žlutou kartu, stav už ale zůstal nezměněn, domácí šli do kabin s překvapivým vedením 3:2.

Hosté zabrali

Do druhé půle vstoupili hosté s jasným cílem, otočit nepříznivý vývoj zápasu. Již po pěti minutách se jim podařilo srovnat, na listinu střelců se zapsal druhý z Psotů, Dominik. V 66. minutě hosté střídali, na hřiště nasotupil Jindřich Vondrák, ze hřiště odstoupil Jakub Zronek. Paradoxně druhý jmenovaný uviděl o pět minut později červenou kartu z ruk rozhodčího, kterého počastoval velice nevhodnými výrazy, které tu nebudeme ani schovávat pod hvězdičky, či jiné znaky. Hostům se ale o sedm minut později podařilo vstřelit branku a jít podruhé v zápase do vedení, mezi střelce se zapsal Miroslav Hamouz. O tři minuty později stvrdil výhru hostů svou druhou brankou v zápase Dominik Psota, který se do statistik zapsal ještě jednou o dvě minuty později když po zatažení protihráče za dres viděl druhou žlutou a utkání pro něj skončilo. 

Na vítězství Bukovan už to ale nic nezměnilo, Křižovatka nadále zůstává na samém chvostu tabulky s pouhým jedním bodem.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: K utkání jsme odjížděli s respektem, ale s jasným cílem získat tři body. Věděli jsme, že domácí mají jednu z posledních šancí se výsledkově zvednout a věděli jsme také, odkud bude hrozit největší nebezpečí. A to se také potvrdilo. První půlka byla velmi ovlivněna vedením domácích po našich chybách a zraněním našeho hráče Jana Koptíka, kterého musela po faulu odvézt sanitka a chtěli bychom mu touto cestou popřát brzké uzdravení. Zároveň mnohokrát děkujeme domácím za pomoc při ošetření a následné organizaci při odvozu. Druhou půli jsme začali tlakem a projevila se naše lepší fyzická připravenost a touha vyhrát. Měli jsme ještě tři příležitosti vedení navýšit, ale domácí gólman byl proti. Klukům patří dík za výhru a velice děkuji také těm, kteří se nedostali na hřiště i přesto, že chodí trénovat, že to berou tak sportovně.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - V. Altman [-] , O. Kuchta [-] , J. Melničuk [-] , L. Metlický [-] (89. P. Tirala [-] ) , V. Melničuk [-] , V. Bláha st. [-] , M. Svůra [-] , J. Rada [-] , L. Mach [-] (46. R. Kirch [-] ) , P. Chýle [-] (79. M. Šebesta [-] )

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - J. Svůra [-] (76. V. Kolář [-] ) , L. Seman [-] , F. Žába [-] , J. Koptík [-] (39. D. Mikolášek [-] ) , D. Psota [-] , D. Psota [-] , J. Kukla [-] , L. Pech [-] , M. Hamouz [-] , J. Zronek [-] (66. J. Vondrák [-] )

ŽK: 62. J. Rada , 86. L. Metlický - 45. J. Svůra , 59. D. Psota , 71. L. Seman , 73. M. Hamouz . ČK: 71. J. Zronek , 83. D. Psota .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - PESCHEL Filip, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 21:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:26

Tip experta: výhra hostů

Jedeme na půdu posledního týmu tabulky. Nesmíme nic podcenit a zkusit dát více branek. Tipuji naši výhru 1:5.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:33

Tip: výhra hostů