0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 12:30

10.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po urputném a vyrovnaném boji bere Sedlec i Dolní Žandov po bodu


Branky


14

Jako kvalitní víno zraje Sedlec a jejich výkony. Zápas od zápasu předvádí lepší a lepší fotbal a tak není divu, že ani proti silnému Žandovu neházeli předčasně flintu do žita. K dispozici měli navíc výhodu domácího prostředí. Hosté chtěli uplatnit své kvality a do tabulky si připsat další tři body. Šance byly k vidění na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Čtyřicítka diváků přihlížela v chladném, ale příjemném podzimním odpoledni utkání, které dirigoval sudí Hrnčál. Hned úvod zápasu přinesl velkou šanci, kdy po chybě v rozehrávce hostů zakončoval domácí borec sám před brankářem. Rada ale jeho pokus vyrazil nad branku. Následující minuty se hra odehrávala spíše mezi vápny, na větší šance si fanoušci museli počkat. Sedlec svým intenzivním pressingem znepříjemňoval Žandovu rozehrávku a hosté se tak často uchylovali k dlouhým nákopům, které k šancím vedly jen sporadicky. První poločas tak přinesl několik zajímavých situací, ale žádnou gólovou.

I přes šance nakonec branky nepřišly

Druhý poločas začal obdobně, jako probíhal ten první. Postupem času ale začali přebírat iniciativu domácí. Začali přicházet také větší šance. První příležitost ale byla na straně hostů. Po centru zprava na dlouho nohu zakončoval Beňovský. Jeho ,,padající list,, ale dokázal Juhás vytlačit nad břevno. Pak už ukázali svou parádní disciplínu domácí. Po výborném rychlém brejku, kdy z levé strany postupoval útočník do vápna, ale zakončoval domácí borec nad branku. Odpověď hostů přišla s kopačky Nazarenka. Ten se dostal sám před brankáře po zaváhání domácího stopera. Sedlecký brankář ale výborným zákrokem napravil chybu spoluhráče, následná dorážka minula branku jen o kousek. Nejblíže ke gólu měli domácí čtvrt hodiny před koncem, kdy si na výborně kopnutý roh naskočil Irovský, jeho hlavička ale po odrazu od země branku přeskočila. Poslední šance zápasu přišla také po rohu. Tentokrát ale z hostující dílny. Na zadní tyči zakončoval v těžké pozici Nazarenko, ale jeho rána rozvlnila síť jen z boku. Zápas tak žádnou branku nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Do každého zápasu jdeme s tím, že musíme získat body. Doma se nám to až na hrozné utkání proti Mariánkám, které bylo přeloženo na UMT na Slavii, daří. A to je pro nás hrozně důležité. Do sobotního utkání proti Žandovu jsme šli s tím, že získáme nějaké body a to se nám podařilo, i když máme nakonec pouze jeden, V prvním poločase to byla hra nahoru dolů a Žandov byl v některých ohledech lepším týmem na hřišti. O poločase jsme si v kabině řekli, co chceme hrát a s tím jsme šli do druhého poločasu. Vytvořili jsme si několik šancí, které bohužel neskončily v brance. Bylo to velice těžké utkání a nakonec je remíza zasloužená. Nyní už se soustředíme na další utkání a další body se pokusíme získat v Plesné.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: Na zápas jsme odjížděli značně oslabeni, přesto jsme chtěli vyhrát. Už od prvních minut nás ale zápas nevycházel tak, jak jsme chtěli. Domácí byli pohyblivější a důraznější a nám se s tím nepodařilo vyrovnat v podstatě po celý zápas. Přesto jsme měli šance na výhru, ale stejně tak domácí. Kteří v druhé půli byli asi i lepší. Vzhledem k průběhu tak bereme bod jako férový. Přeci jen, každý bod z venku je dobrý. Navíc si myslím, že v Sedleci to bude mít každý těžký.



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - A. Irovský [-] (73. T. Kosík [-] ) , P. Gregor [-] (73. M. Kováč [-] ) , J. Košťál [-] , F. Petra [-] - T. Šimoníček [-] , P. Krejsa [-] , D. Štěpán [-] (17. M. Henzl [-] ) , J. Hofman [-] - J. Vydra [-] , D. Diro [-] (70. F. Kotrč [-] )

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - O. Nazarenko [-] , M. Baláček [-] (73. L. Hladký [-] ) , L. Bátovský [-] , J. Beňovský [-] (57. D. Mašek [-] ) , T. Kuvík [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , J. Rada [-] (85. T. Polák [-] )

ŽK: 90. T. Kuvík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - FURIŠ Adam, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:26

Tip experta: výhra hostů

Sedlec je velice odolný nováček soutěže, ale na Žandov to stačit nebude. Tipuji 1:4.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:33

Tip: výhra hostů