Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:30

10.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše nadále dominuje, poradila si s Lipovou


Branky


14

Jednoznačný šlágr 10. kola 1.B třídy proti sobě svedl mužstva Chyše a Lipové. Kvalitativně se dopředu těžko určoval favorit, Chyše ale měla výhodu domácího prostředí a navíc se nachází v lepší formě a dominuje tabulce. Chyše měla v tabulce náskok pěti bodů, ta nejtěžší utkání má ale ještě před sebou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Stovka diváků si při chladné sobotě našla cestu na chyšský stadion. Ještě se ani nestihli pořádně rozkoukat a již se mohli radovat. Hned v první minutě zápasu totiž obdržel Erik Laurich hezký centr do vápna a i díky nedůrazu hostů vstřelil první branku zápasu. Ve 20. minutě došlo k vážnému zranění lipovského gólmana Daška, kterého musela odvézt záchranná služba. Jirka má tříštivou zlomeninu a měl také otřes mozku, mimo bude minimálně měsíc a my věříme, že se uzdraví co nejdříve. Do brány musel jít hráč Michal Dulovec, na hřiště nastoupil Nicolas Tůma. Ve 36. minutě se hostům podařilo srovnat. Přihrávku obdržel Tůma, který si všiml skvělého náběhu Dana Čížka. Toho našel perfektní nahrávkou mezi dva obránce a Čížek se v samostatném nájezdu na brankáře nemýlil. K vidění bylo do konce poločasu ještě množství šancí na obou stranách, Chyše dokonce nastřelila břevno, ale skóre zůstalo 1:1.

Hosté opět nezachytili začátek

Podobně jako v první půli, i v té druhé padla první branka extrémně brzy. Na dlouhý balón domácích za obranu zareagoval zavčasu brankář Dulovec a míč odehrál do zámezí. Hosté byli přesvědčeni, že se míč odrazil ještě od domácího útočníka, sudí Gardoš byl ale opačného názoru, aut přiřknul Chyši, která ho rychle a dlouze rozehrála a Antonín Svoboda pak měl už relativně snadnou pozici. Úvodní hodina se chýlila ke svému konci, když se projevilo "nedáš, dostaneš". Nicolas Tůma našel přízemním centrem přes malé vápno Dana Čížka, který ale nedal a z rychlého protiútoku se prosadili domácí, podruhé v zápase vstřelil branku Svoboda. Zlomový okamžik celého utkání předeslal, že domácí odejdou vítězně. S třetí obdrženou brankou hosté přestali hrát a jejich konstruktivní hra byla fuč. V 81. a 82. minutě se dvakrát prosadil Daniel Michel, který nejprve využil nedůrazu obranné hry hostů a následně selhala komunikace lipovské obrany. Poslední branka přišla v samotném závěru, Nico Tůma na svých zádech udržel obránce a následně opět našel Čížka, který se nemýlil a svou druhou brankou v zápase uzavřel na 5:2 pro Chyši.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Josef Šrámek, trenér: Předposlední domácí utkání přivedlo do Chyše třetí celek tabulky, mužstvo Lipové, které je složené z hráčů, kteří hrávali vyšší soutěže. Na toto utkání jsme byli poprvé kompletní. Hned úvod nám vyšel náramně a ve druhé minutě otevřel skóre Laurich. Pak se hra přelévala na obě strany, ale soupeř začínal mít více ze hry a v 36. minutě vyrovnal. Naše hra bylo dosti najivní a bylo třeba začít makat. O poločase v kabinách jsme si řekli, kde děláme chyby a šli s odhodláním vyhrát druhý poločas. To se nám začalo dařit hned ve 46. minutě, kdy se po dlouhém autu dostal k míči Svoboda a nekompromisně zavěsil. Naše odhodlání získat všechny body bylo vidět i na hřišti. Soupeře jsme dostali pod velký tlak a naší třetí branku přidal opět Svoboda. Naše dominance byla už v tento moment jasná a hlavně Michel soupeři velice zatápěl. Další dvě branky přidal hned po sobě a to v 81. a 82. minutě. Soupeř ještě v nastavení snížil na konečných 5:2. V tomto utkání se ukázala síla našeho mužstva a pokud nás bude chodit dost a lavička bude plná, tak máme opravdu silné mužstvo.

TJ Sokol Lipová
Nicolas Tůma, hráč: Pokud si v kabině řekneme, že Chyše bude hrozit z dlouhých balónů po lajně a my v 1. minutě dostaneme gól z dlouhého balónu po lajně a následného poslání balónu do vápna, je to pro mě známka, že jsme zůstali hlavou v kabině. Poté se nám ve 20. minutě zranil náš brankář, kterého odvezla záchranka a přejeme mu brzké uzdravení. Naštěstí se nám ještě do poločasu podařilo vyrovnat. Chyše sice dala ještě v první půli břevno, ale troufám si říct, že do půle jsme měli více šancí třeba z přímého kopu, který letěl milimetr vedle tyče, nebo když jsme špatně vyřešili dva na jednoho. Do druhé půle jsme tedy byli optimističtí. Druhý poločas jsme ale opět začali nejhůř, jak se dá. Mrzí mě ale na gólu na 2:1 pro domácí jedna věc. Náš brankář kopne balón do domácího borce, máme házet aut. Jednoznačný aut pro nás. Rozhodčí to nevidí, ok, respektuju to. Proč se ale domácí borec nepřizná? Nebyla to žádná teč, bylo to prostě jasně do něj. Namísto toho domácí borci hodí aut a dají nám na 2:1. Poté, co jsme neproměnili tutovku na 2:2 jsme dostali z protiútoku na 3:1 a bylo po zápase. Dnes se nám tedy nesešlo absolutně nic, od zranění brankáře ve 20. minutě až po více věcí a domácím tak nezbývá, než pogratulovat k vítězství a nejspíše k postupu do A třídy. My budeme chtít zvládnout zbylá tři utkání a pak se uvidí, jaký bude odstup na první dvě místa.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - O. Kubinec [-] , J. Velek [-] - J. Chára [-] , E. Laurich [-] (75. M. Dorňák [-] ) , J. Lavička [-] (75. A. Vála [-] ) , M. Bouška [-] (80. D. Ryba [-] ) , A. Svoboda [-] - D. Michel [-] (80. D. Maier [-] ) - V. Dvořák [-] (84. Š. Vála [-] ) , J. Hanzlíček [-]

TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] (20. N. Tůma [-] ) - P. Hynek [-] , M. Glazer [-] , M. Dulovec [-] , P. Slovák [-] , T. Balák [-] , D. Čížek [-] , J. Žuk [-] , J. Žahourek [-] , P. Bílek [-] (46. P. Dulovec [-] ) , P. Mezera [-]

ŽK: 47. J. Lavička , 72. A. Svoboda - 47. D. Čížek , 57. P. Hynek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - ŘÁDA Josef, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 18:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 10:24

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 17:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2021 15:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 21:26

Tip experta: výhra domácích

Souboj o 1.místo tabulky. Tady vidím výhodu domácího prostředí a tipuji těsnou výhru Chyše 2:1.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 18:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 08:33

Tip: remíza