Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník deklasoval oslabenou Plesnou devíti brankami


Branky


13

Plesné se v letošní sezóně nedaří dle předpokladů a na vině jsou mimo jiné i zranění. Devět bodů ze sedmi utkání určitě není ke spokojenosti trenéra Schallera. Jeoh hráči před sebou ale neměli vůbec lehký zápas, Královské Poříčí si poradilo například i s Lipovou a na domácím hřišti chtělo jednoznačně bodovat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se trefili jako první

Hosté, kteří přijeli jen s jedním hráčem na střídání, šli překvapivě do vedení už v sedmé minutě. Trefil se tahnou týmu, dvacetiletý Václav Panuška a bylo to 0:1. Domácím se podařilo snížit o necelou čtvrthodinu později, branku vstřelil Marek Kratochvíl. Zlomový moment přišel ve 33. minutě. Hostující gólman Stanislav Bikar bylo totiž vyběhlý daleko ze své branky a rukou zmařil zjevnou brankovou příležitost domácích. Sudí Aubrecht neměl na výběr a brankáře poslal po půl hodině hry do sprch. Po pěti minutách navíc přišel vlastňák, který si dal Martin Eliáš, domácí šli do vedení a hosté byli psychicky pořádně rozhození. Další branka už v prvním poločase nepadla, příliš nadějí do druhé půle ale hosté neměli.

Sedm branek

Úvodních pět minut bojovného fotbalu utnula branka domácích, která předeslala průběh celého druhého poločasu. Mezi střelce se zapsal Jiří Drobný a bylo to 3:1. O čtyři minuty později zvyšoval na tříbrankový rozdíl Samuel Nguyen, 4:1. Následně si vzal slovo Patryk Abeldinov, a když říkáme vzal slovo, myslíme tím "vstřelil hattrick za pět minut." Patryk se totiž prosadil v 66., 70. a 71. minutě, čímž zvýšil už na 7:1 a zároveň tak zkompletoval jeden z nejrychlejších hattricků, jaké 1.B třída pamatuje. Deset minut před koncem zápasu navíc zahrávali domácí pokutový kop, ke kterému si stoupl gólman Přibys a vystřelil nechytatelně. Poslední branka přišla v samotném závěru a vzešla opět z kopaček Abeldinova, který svým čtvrtým gólem v utkání pečetil skóre na 9:1 pro domácí.

 

Odčinit tento debakl budou chtít hosté přiští týden na své půdě, kde přivítají Habartov. 



Ohlasy k zápasu


Do zápasu jsme šli s jasným cílem, odčinit domácí porážku s Dolním Žandovem a aby tři body zůstaly doma. Ale hned v sedmé minutě jsme prohrávali a do cca 20. minuty jsme se vůbec nemohli chytnout. Po nádherné akci se nám podařilo vyrovnat, kdy se trefil Kráťa a do konce poločasu jsem se dostali i do vedení. Ve druhé půlce to už byl koncert. Nasázeli jsem soupeři dalších sedm branek a to pět z nich naše nova akvizice Patryk Abeldinov. Kluky musím pochválit za předvedenou hru a přístup. Teď nás čeká nejsilnější tým soutěže FK BANÍK Sokolov B, ale i tam se o body popereme a budeme chtít vyhrát.
TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Vstup do zápasu byl z naší strany dobrý, ale potom přišlo oslabení mužstva a už se to jen vezlo. Víc k tomu asi nemám co říct.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - P. Peterka [-] (71. R. Zinner [-] ) , P. Abeldinov [-] , M. Kratochvíl [-] , R. Boček [-] (71. V. Friml [-] ) , R. Soták [-] (53. S. Nguyen [-] ) , J. Drobný [-] , J. Herda [-] , J. Jelínek [-] (66. J. Graňák [-] ) , L. Friml [-] , T. Kričfaluši [-]

TJ Jiskra Plesná
S. Bikar [-] - J. Štefek [-] , A. Šulek [-] , M. Eliáš [-] - M. Dutchuk [-] , P. Schaller [-] , V. Pfortner [-] - P. Lekeš [-] (38. J. Postolka [-] ) , V. Panuška [-] , S. Linhart [-] - R. Kopecký [-]

ŽK: 48. M. Kratochvíl , 78. J. Elijáš - 49. J. Štefek , 77. V. Panuška . ČK: 33. S. Bikar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Aubrecht Jan - GODŽA Ladislav, PEŠKOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Poříčí odčiní prohru z posledního kola a Plesnou porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pořičí potvrdí roli favorita a vyhraje o 2 branky. Tipuji 3:1.