0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov si s Dolním Žandovem rozdělil body


Branky


13

Dva celky, které měli po sedmi utkáních dvanáct bodů. TJ Baník Habartov a TJ Sokol Dolní Žandov. Pro habartovské mohlo být výhodou domácí prostředí, hledat dopředu favorita bylo ale velice těžké. A průběh zápasu s hledáním příliš nepomohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vysoké tempo, ale bez branky

Od úvodních minut se hrál fyzicky náročný fotbal, při kterém měli míč častěji na svých kopačkách hosté. Z toho pramenilo také několik střeleckých pokusů, které ale většinou končili mimo tři tyče. Domácí se v úvodu soustředili především na poctivou defenzivní činnost s vidinou možných brejků. První větší šanci si vytvořili hosté a přišla až po půlhodině hry. Bátovský si ve vápně poradil v souboji jeden na jednoho a od pravé lajny postupoval do vápna. Následně adresoval Kůtovi nezištnou zpětnou přihrávku, ten ale z nadějné pozice pálil vysoko nad. Další zajímavá situace před brankou domácích přišla po centru Hemerky a prodloužení Bátovského, kdy ve skluzu zakončoval Kuvík vedle levé tyče. Poslední šance první půle ale patřila domácím. Na pěkný centr do vápna si naskočil vždy nebezpečný Houdek, hlavou ale nedokázal míč usměrnit do sítě.

Obraz hry se postupně měnil

V druhé půli byl k vidění především fotbal plný nepřesností a zbytečných ztrát na obou stranách. Postupem času pak domácí začali přebírat iniciativu a to vyústilo i v úvodní branku. Nepříjemnou střelu z vně pokutového území dokázal Rada vyrazit, dobíhající útočník poté neměl problém dorazit míč do prázdné svatyně. Praporek pomezního ale okamžitě vyletěl nahoru a gól neplatil. I nadále byli domácí nebezpečnější. Po jednom ze závarů zakončoval domácí útočník. trefil ovšem žandovského obránce, od kterého se míč odrazil těsně vedle tyče. Asi největší habartovská příležitost přišla dvacet minut před koncem. Při výborně kopnutém rohu se do souboje dostal domácí Houdek s hostujícím Daňkem. Míč, který směřoval do branky, ale dokázal hostující kapitán vytlačit pár centimetrů vedle pravé tyče. 

Poslední šance patřila hostům. Na centr Setničky si naskočil nikým nehlídaný Bátovský a hlavou ho usměrnil za záda bezmocného brankáře, kterého ovšem zachránilo břevno. 

 

Branku tak napínavé utkání nenabídlo a oba týmy si do tabulky připisují jeden získaný bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Lukáš Nýdl, hráč: ro oba týmy byl tento zápas vzhledem k umístění v tabulce velmi důležitý a proto jsme do utkání vstupovali ze zajištěné obrany a nechtěli jsme soupeře pouštět do vyložených šancí, což se nám povedlo. Zápas byl fyzicky náročný a určitě pro oba celky vydřený jeden bod.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: Věděli jsme, že v Habartově to nikdy není snadné, a že mají velmi silné standartky. Což se oboje v průběhu zápasu potvrdilo. První poločas ale patřil převážně nám, kombinační hrou po zemi se nám dařilo přehrávat soupeře, ale většina snahy končila ještě před vápnem, nebo nepřesnou střelou ze střední vzdálenosti. Druhý poločas pak byl z naší strany o poznání horší. Domácí byli všude dřív a dostávali nás pod tlak. Před zápasem jsem chtěl tři body, po zápase si myslím, že je bod fér pro obě strany. Osobně jsem Habartov viděl ve dvou předchozích zápasech a upřímně si myslím, že proti nám podali nejlepší výkon, takže si ten bod určitě zasloužili. Nás těší alespoň fakt, že se nám po delší době povedlo neinkasovat.



Sestavy


TJ Baník Habartov
L. Trpišovský [-] - M. Mitterpach [-] (46. N. Sarkisov [-] ) , P. Formánek [-] (23. T. Tamajka [-] ) , P. Müller ml. [-] , M. Janík [-] , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (78. V. Čopák [-] ) , D. Houdek [-] , P. Müller [-] , T. Formánek [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - O. Nazarenko [-] (89. M. Setnička [-] ) , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] (80. J. Beňovský [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] (86. M. Baláček [-] ) , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , J. Rada [-]

ŽK: 87. D. Houdek - 59. Z. Kůta , 62. J. Rada , 73. T. Setnička , 73. Š. Kundrát , 85. T. Hemmerka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FURIŠ Adam - LHOTKA Jindřich, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: výhra hostů

Habartovu se sice daří sbírat body, ale Žandov je lepším mužstvem a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Žandov ukázal, že chce bojovat o postup do A třídy, proto si myslím, že si z Habartova odvezou všechny body. Tipuji 0:3.