Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 10:30

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Bukovany neměly proti Chyši šanci


Branky


5. D. Michel , 11. M. Dorňák , 16. M. Dorňák , 29. A. Svoboda , 32. J. Lavička , 70. M. Bouška , 88. D. Michel - 17. L. Seman , 48. J. Zronek (p.)
13

Chyši se v této sezóně prostě daří. Ty nejtěžší zápasy sice ještě čekají, šest výher ze sedmi zápasů je ale furt důkazem skvělé formy. Do Chyše zajíždělo mužstvo z Bukovan, které v posledních zápasech značně trápí zranění a ani do tohoto duelu nejela zdaleka kompletní sestava. Favorit byl tak předem jasný a svou roli začal potvrzovat brzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní čtvrthodina předurčila vítěze

Netrvalo to ani pět minut a stovka přítomných diváků se mohla poprvé radovat. 19 letý Daniel Michel totiž otevřel skóre a poslal Chyši do vedení. O šest minut později už vedli domácí o dvě branky. Trefil se Miroslav Dorňák a tentýž hráč se prosadil znovu o dalších pět minut později. Hostům se vzápětí podařilo snížit zásluhou Lukáše Semana, na obrazu hry to ale příliš nezměnilo. Po půl hodině hry totiž přišla tříminutovka, ve které se dvakrát prosadili domácí, konkrétně Antonín Svoboda Josef Lavička a bylo to už 5:1. Domácí mohlo být s předvedenou hrou spokojení a nic nenasvědčovalo tomu, že by se v druhé půli měly síly obrátit.

Hosté snížili

Po pouhých třech minutách druhé půle byla hostům poskytnuta výhoda rohového kopu, což se sice domácím vůbec nelíbilo a rozhodčímu to dávali najevo, ten svůj verdikt ale nehodlal měnit. Nařízené penalty se zhostil za měsíc 20 letý Jakub Zronek a snížil na 5:2. Na hřišti byly ve druhé půli dva vyrovnané týmy a oba si tvořily šance, hosté ale již další branku nepřidali. Domácím naopak vrátil čtyřbrankové vedení Miroslav Bouška a dvacet minut před koncem to bylo už 6:2. Tečku za utkáním udělal svou druhou brankou v utkání Daniel Michel, který dvě minuty před koncem vstřelil sedmou branku svého týmu.

 

Chyše si tak nadále drží první místo v tabulce a upevnit ho bude chtít také příští týden, kdy se představí na nepříjemné půdě v Hazlově. Bukovany budou chtít za každou cenu bodovat na domácím hřišti, kde se představí proti Hranici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Adam Vála, hráč: Proti Baníku jsme prožili vstup do utkání jako z říše snů. Po čtvrt hodině to bylo 3:0 a i přes snížení jsme ještě dokázali vstřelit dvě branky a jít do šaten s pohodlným vedením. Ve druhé půli se ale hra vyrovnala, své šance měli i hosté, ale kromě proměněné penalty, která za mě byla špatně nařízena, další branky nepřidali. Dnešní vítězství je o to sladší, když jsme viděli, že Lipová nechala dva body v Aši.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Hodnotit utkání po takovém výsledku není moc příjemné. Domácí ale v prvním poločase ukázali, proč vedou tabulku a my jim to dost ulehčili nedůrazem a tím, že jsme měli strach hrát. V kabině jsme si vyříkali některé věci a druhá půle byla z naší strany povedená i přes absence některých hráčů. Škoda, že jsme neproměnili naše šance v obou poločasech, vše mohlo vypadat jinak. Domácím gratuluji a přeji, ať se jim daří.



Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - J. Hanzlíček [-] (86. J. Krejčí [-] ) , M. Dorňák [-] , V. Dvořák [-] , O. Kubinec [-] - J. Chára [-] , J. Lavička [-] (72. A. Vála [-] ) , A. Svoboda [-] - E. Laurich [-] (82. M. Vála [-] ) , D. Michel [-] - D. Maier [-] (46. M. Bouška [-] )

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - L. Seman [-] , F. Žába [-] , D. Mikolášek [-] (75. D. Fülöp [-] ) , J. Koptík [-] , J. Zronek [-] (75. A. Urban [-] ) , D. Psota [-] , J. Kukla [-] , L. Pech [-] , J. Svůra [-] (45. J. Vondrák [-] ) , M. Hamouz [-]

ŽK: 20. D. Michel , 67. J. Lavička - 35. M. Hamouz , 53. J. Zronek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPAČEK Roman - GODŽA Ladislav, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: remíza

Pokud budeme mít alespoň zčásti kompletní sestavu, můžeme získat bod. Věřím ve 2:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jedeme na půdu vedoucího celku 1.B třídy, takže nás nečeká nic lehkého, ale já si stejně myslím, že jsme schopni porazit kohokoli, když budeme makat. Věřím ve výhru 1:2