Sedlec opět bodoval, cenný bod si veze z Bukovan


Branky


11

Souboj dvou nevyzpytatelných celků byl k vidění v Bukovanech, kde domácí hostili mužstvo ze Sedlece. Domácí sice měli o tři body více, hosté se ale již aklimatizovali v 1.B třídě a představují reálnou hrozbu pro všechny soupeře. Mimo čtyř branek nabídlo utkání také dvě červené karty a drama až do samotného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli

Hosté svou aktivitou od úvodních minut překvapili domácí hráče a podařilo se jim také vypracovat si pár šancí, žádná ale neskončila brankou. První vážnější šance domácích naopak okamžitě pramenila v branku. Už v 8. minutě se totiž prosadil Jan Koptík a poslal Bukovany do vedení. Na vyrovnání přišla řada o deset minut později, když se prosadil David Štěpán. V posledních patnácti minutách první půle se skóre měnilo ještě dvakrát a diváci se rozhodně nenudili. Hostům se po půl hodině hry podařilo dokonat obrat a jít do vedení zásluhou Pavla Gregora. O šest minut později ale bylo opět vyrovnáno, o poslední branku poločasu se postaral Daniel Psota, pro kterého to nebyl poslední zápis do statistik tohoto zápasu. První půle skončila za stavu 2:2 a slibovala pořádné drama v druhé pětačtyřiceti minutovce.

Dvě červené, ale skóre už se neměnilo

Celý zápas provázely důrazné souboje a často přerušovaná hra. Gólová produktivita na obou stranách opadla a tak si ve druhé půli zapisoval rozhodčí především probíhající střídání. Teprve 19 letý Melničuk se snažil utkání řídit jak nejlíp dovedl, hráči si navzájem ale nedarovali ani kousek prostoru a hra se častokrát přiostřovala daleko za hranu pravidel a hlavní sudí si nezjednával pořádek tak, jak by bylo v takovém zápase zapotřebí. Znovu je ale potřeba zdůraznit že jde o velice mladého rozhodčího a i takováto zkušenost může být k nezaplacení. Kaňkou na utkání se stala 88. minuta, ve které ostrost a tvrdost hry vygradovaly na maximum. Dominik Psota důrazně přistoupil k hostujícímu kapitánovi Krejsovi, na což reagoval sedlecký Adam Irovský, který Psotu udeřil do zad. Psoty se naopak zastal jeho bratr Daniel, který Irovského povalil na zem. Sudí Melničuk neměl na výběr a Irovskému i Danu Psotovi ukázal červenou kartu. Je otázkou, jak disciplinární komise posoudí vážnost přestupků a zda si hráči pár zápasů odpočinou. 

 

Zápas ale skončil smírně a oby týmy si tak odnášejí bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Před utkáním jsme měli trochu obavy. Soupeře jsme neznali a zdravotní stav našich hráčů není úplně optimální. Samotný průběh utkání to potvrdil. Sedlec už se v 1.B třídě rozkoukal a prezentoval se velmi kvalitním výkonem, nám nepomohl ani fakt, že jsme museli rotovat sestavou. Utkání bylo plné osobních soubojů na obou stranách a to kvalitě utkání vůbec neprospělo. Výkon rozhodčího nechci komentovat.

TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Dnes jsme šli do zápasu s tím, že chceme urvat nějaké body z venku. A to se nám podařilo. Do prvního poločasu jsme vstoupili dobře, měli jsme šance, ale bohužel jsme jich na začátku několik neproměnili a Bukovany po našem zaváhání dali první branku. My jsme ale věděli, za čím jdeme a tomu odpovídala naše hry, také jsme během deseti minut dokázali srovnat. Skvělou posilou je pro nás Tomáš Šimoníček, který zahrál skvěle. Tlačili jsme a dokázali jsme se dostat do vedení, měli jsme více ze hry a do konce první půle jsme mohli dát více branek, ale po standartní situaci jsme si bohužel dali vlastňáka. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře, měli spousty šancí, ale trápí nás produktivita. Zápas byl hodně nepříjemný a ze strany domácích došlo k nepřiměřeným faulům. Náš hráč Irovský se šel po faulu na Krejsu zastat svého kapitána a nepřiměřeně napadl domácího hráče, který ovšem udělal to samé a našeho hráče několikrát udeřil. Rozhodčí byl mladý a tento zápas byl nad jeho schopnosti, od začátku si na hřišti neudělal dostatečný pořádek a klid. Měli jsme využít naše šance a mohli jsme si odvézt všechny body. Osobně mě ztráta mrzí, ale s bodem se spokojíme. Jako tým i jako parta kluků jdeme nahoru a to je pro mě nejdůležitější.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - F. Žába [-] , D. Mikolášek [-] , J. Koptík [-] (75. L. Seman [-] ) , D. Psota [-] (75. J. Bauchner [-] ) , D. Psota [-] , J. Kukla [-] , J. Gvizd [-] (46. D. Fülöp [-] ) , L. Pech [-] (46. J. Vondrák [-] ) , M. Hamouz [-] , J. Svůra [-]

TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - A. Irovský [-] , J. Košťál [-] , F. Petra [-] , P. Gregor [-] - T. Šimoníček [-] , J. Hofman [-] (46. D. Ferenc [-] ) , D. Štěpán [-] (46. M. Kováč [-] ) , P. Krejsa [-] - J. Vydra [-] (72. V. Rudyk [-] ) - D. Diro [-] (72. M. Henzl [-] )

ŽK: 16. D. Psota , 67. J. Kukla . ČK: 88. D. Psota - 88. A. Irovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: MELNIČUK Matěj - ŘÁDA Josef, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 9. 2021 11:34
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

David Křížek

Tip: remíza

Bukovany jsou doma velice silné a věřím, že si se Sedlecem poradí v poměru 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zápas se soupeřem, který nám není moc znám, ale myslím si, že pokud budeme hrát náš “agresivní” styl, tak body doma uhájíme. Nečekáme nic lehkého. Tipuji 3:2