Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2021 10:30

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová si poradila s Habartovem


Branky


10

Sokol Lipová hostil na svém hřišti hráče Habartova. Domácí pokukují po postupu do 1.A třídy. V posledním utkání zaváhali s rezervou Královského Poříčí a z dnešního utkání tedy nebrali nic jiného, než tři body. Srdnaté mužstvo hostů už ale dokázalo potrápit nejednoho zdánlivě favorizovaného soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli brzy do vedení

Hned po třech minutách se poprvé měnilo skóre a k údivu všech domácích hráčů i fanoušků to byli hosté, kteří se prosadili. Daniel Houdek se totiž skvělým způsobem prokličkoval mezi třemi domácími obránci a levou nohou umístil míč k tyči, kam gólman neměl šanci dosáhnout. 1:0. Domácím se ale podařilo o necelou čtvrthodinu později vyrovnat. Střela z rohu šestnácky se odrazila přímo pod nohy Pavla Uhlíka a ten vší silou napálil míč pod břevno, brankář neměl nárok. Po poměrně vyrovnané úvodní půlhodině pomalu začali přebírat iniciativu domácí, kteří nyní byli aktivnější směrem dopředu. Z toho také pramenila další branka. Ve 33. minutě přišel na hřiště Nicolas Tůma a o pět minut později už byl oslavovaným hrdinou. Našel si totiž centr od Petra Hynka a poslal svůj tým do vedení. Tento stav vydržel i přes další šance až do poločasu.

Domácí si došli pro výhru

Ve druhé půli domácí dominovali a nevypadalo to, že by habartovští mohli najít síly na nějaký zvrat v zápase. Lipovští si tvořili spoustu šancí, ale selhávali v zakončení. Samotný Pavel Slovák mohl v utkání klidně vsítit hattrick, ale nakonec odešel s prázdnou. Další branky přišly až v posledních dvaceti minutách. Po kolmici od Martina Glazera se k míči dostal Matěj Voborník, který ze strany přeloboval vyběhnutého gólmana a udělal to parádně. 3:1. V zápise je sice napsaný Tomáš Balák, branku dal ale skutečně Voborník. V další brance byl ale Balák přímo namočen. V dobrém slova smyslu. Podařilo se mu totiž vyvinout velký tlak na hostujícího gólmana Mitterpacha, z čehož pramenila chyba a následné zakončení kapitána Dana Čížka už bylo do prázdné branky. O poslední branku se postaral Tomáš Balák, tentokrát už opravdu. Velký podíl na ní má ale Nicolas Tůma. Rychlý brejk 3 na 1 řešili domácí správně a Nico už mohl zakončovat, rozhodl se ale nesobecky ještě předsunout míč Balákovi, který pak už neměl problém zvýšit na konečných 5:1. 

 

Pro Lipovou jde o velice důležitou výhru, chtějí-li pomýšlet na ty nejvyšší příčky. Habartov je s devíti body a zápasem k dobru stále v horní polovině tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč: Myslím si, že pro nás je to, při vší úctě k soupeři, absolutně zasloužené vítězství. Prvních 30 minut byla hra vyrovnaná, my měli už v první půlhodině nějaké šance, bohužel Pája Slovák dnes neměl den a nedal asi šest tutovek. (smích) Od té třicáté minuty si troufám říct, že jsme měli hru již absolutně pod kontrolou. Kdybychom dali hostům deset branek, nemohl by nikdo říct půl slova. Věděli jsme, že v podstatě jediná hrozba je levonohý Dan Houdek, který nám hned ve třetí minutě vymotal tři hráče a dal góla. Od té doby si s ním ale kluci poradili velmi dobře a vítězství je to tedy, jak jsem již říkal, zasloužené. Další víkend zajíždíme na horkou půdu do Aše. Se soupeřem jsme za tři roky prohráli pouze jednou, ale samozřejmě víme, že od loňské sezóny je Aš zase na vzestupu a nebude tam vůbec lehké zvítězit.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] - P. Hynek [-] (71. P. Dulovec [-] ) , P. Slovák [-] , M. Glazer [-] , T. Balák [-] , M. Voborník [-] , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] (33. N. Tůma [-] ) , P. Uhlík [-] (67. P. Mezera [-] ) , J. Žahourek [-] , J. Žuk [-]

TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] - L. Lukeš [-] (46. N. Sarkisov [-] ) , P. Formánek [-] , P. Müller ml. [-] (75. M. Janík [-] ) , T. Formánek [-] (46. P. Müller [-] ) , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] (75. V. Čopák [-] ) , D. Houdek [-] , M. Pajer [-] (46. D. Dlábik [-] ) , A. Radimerský [-]

ŽK: 52. P. Formánek , 78. A. Radimerský .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MAKOVEC Jan - MELNIČUK Matěj, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Tip: remíza

Lipová se po zaváhání u nás bude chtít vrátit na vítěznou vlnu. S Habartovem to ale bude určitě složité. Myslím, že zvítězí 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tady vidím jasnou výhru domácích, od samého začátku jim to funguje a pokud se podaří několikrát utéct Tůmovi, tak se s góly roztrhne pytel. Tipuji 6:1