3:1
(2:1)
11. P. Budi
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:30

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj dvou trápících se celků dopadl lépe pro domácí


Branky


10

Značně bez formy a značně oslabené. Tak vstupovaly do utkání týmy Hranic a Lokomotivy Mariánských Lázní. Lokáda dokonce zajížděla k utkání pouze s jedním hráčem na střídání. Domácí měli po šesti utkáních šest bodů, hosté z Mariánských Lázní měli pouhé tři. Oba celky tak měly o co hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, do poločasu ho ale neudrželi

První minuty naznačily, že půjde o bojovné utkání, optickou převahou se mohli chlubit domácí. Těm se i podařio vytvořit si několik šancí, oba bratři Dorotovičové, Jan i David, měli možnost vstřelit první branku utkání, ani jednomu se to ale nepovedlo. Poměrně překvapivě pro domácí to byli nakonec hosté, kteří se prosadili jako první. Branku vstřelil Patrik Budi, ve svých 18 letech druhý nejmladší hráč na soupisce (nejmladšímu Matěji Rehákovi je teprve 15 let!) Domácím se ale podařilo poměrně brzy srovnat. Po ani ne deseti minutách zavelel k obaru kapitán Kamil Mojcher. Ten využil úniku Starsiaka, který svého kapitána následně hezky našel ve vápně a ten už neměl problém dopravit míč do sítě. Domácí si vytvořili několik dalších šancí, ale bez gólového efektu. Až ve 29. minutě se k míči dostal opět velice aktivní Starsiak, který tentokrát přihrál Davidu Dorotovičovi, a ten pořádnou pumelicí poslal svůj tým do vedení. V posledních patnácti minutách už toho příliš k vidění nebylo, hostům se ale příliš nedařilo vyrovnat se kvalitou domácím Hranicím.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se hra vyrovnala, výkon hranických fotbalistů nebyl tak dominantní, jako v první půli. Hosté se více dostávali do zápasu a domácí si tak trochu koledovali o to, aby jedna z šancí skončila v jejich síti. V 72. minutě se zranil domácí Kuba Rohan a na hřiště přišel Zdeněk Bartošek, který do klubu přestoupil z Hazlova a zapisoval si své vůbec první minuty v barvách Hranic. A uvedl se nejlépe jak mohl. Hned po dvou minutách na hřišti mohl rozvlnit síť hostů, jeho projektil ale skončil na tyči. O deset minut později zakombinoval skvělým způsobem se svým spoluhráčem Janem Dorotovičem a právě Zdeněk Bartošek následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvýšil na 3:1. To přineslo na domácí kopačky potřebný klid a zápas už byl následně pouze dohrán.

 

Hranice se tak odpíchla od dna do středu tabulky, Lokomotiva se nadále zmítá v problémech. Ve skvělém světle se prezentoval Bartošek, posila z Hazlova, který se ve svém debutu prezentoval důležitou brankou.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
J. Smejkal [-] - D. Ferenc [-] (60. J. Beneš [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , J. Starsiak [-] , M. Hodonický [-] (60. K. Ferenc [-] ) , J. Rohan [-] (72. Z. Bartošek [-] ) , L. Houdek [-] (76. P. Černý [-] ) , F. Šulák [-] , V. Peka [-]

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - P. Budi [-] , N. Pham [-] (78. . Dang [-] ) , O. Kretschmer [-] , A. Paur [-] , T. Sinojara [-] , M. Rehák [-] , M. Gargula [-] , M. Schwertschal [-] , P. Černík [-] , P. Šimáček [-]

ŽK: 65. O. Kretschmer , 65. A. Paur .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Schingler Milan - GARDOŠ Jiří, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Křížek

Tip: remíza

Oba týmy prohrály, ale věřím Hranicím, doma jsou silný a tak věřím v jejich vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hranice má dobré útočníky a Mariankam obrana zatím moc nefunguje, proto si myslím, že všechny body zůstanou doma. Tipuji 4:0