J. Elijáš 36. (p.)
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 12:30

7.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov zaskočil Královské Poříčí


Branky


10

Z důvodu pouti bylo prohozené pořadatelství a Královské Poříčí chtělo svou nenadálou výhodu domácího prostředí využít. Podle plánu domácích to ale úplně nešlo, hned v úvodních dvaceti minutách se o první branku totiž postarali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vítěze neměla

Po rozkoukávací úvodní čtvrthodince, kterou svou aktivitou ovládali především hosté, přišla také zasloužená odměna. Oleksandr Nazarenko si otevřel svůj střelecký účet, když se v 18. minutě dostal za obranu domácích a následně dokázal překonat i domácího gólmana a zároveň kapitána Přibyse. Hostující aktivita neustávala a vysunutý presink přinášel odměnu v podobě několika slibných šancí, které se ale gólově neujímali. Postupem času se hra vyrovnala, tlak hostů ustoupil a na míči začali být dominantnější domácí. A také oni za svou snahu byli odměněni. Přišlo totiž vyrovnání, čehož Královské Poříčí docílilo díky proměněnému pokutovému kopu, o což se postaral Josip Elijáš. Vyrovnaný konec první půle už další branku nenabídl.

Nazarenko rozhodl o třech bodech

Pouhé tři minuty druhé půli stačily hostům na to, aby se dostali znovu do vedení. Saša Nazarenko se po výborně kopnutém rohu dostal do zakončení, které sice nebylo nikterak prudké, za to ale skvěle umístěné k levé tyči domácí branka, kam se brankář marně natahoval. Za stavu 1:2 měli domácí skvělou možnost vyrovnat, rovněž po rohovém kopu, nastřelilil ale pouze břevno! Hosté si posléze vypracovali dvě vyložené šance ke zvýšení skóre, ale obě zahodili. Remízové drama viselo ve vzduchu téměř do konce. Nakonec ale hosté přeci jen rozhodli o tom, že si odvezou všechny body. Domácí se za každou cenu snažili vyrovnat a tomu uzpůsobili styl hry. Z toho ale také pramenila velice otevřená obrana, do které se dostal opět Nazarenko, který následně obešel i brankáře a svou třetí brankou v zápase uzavřel stav na 1:3. 



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Josip Elijáš, trenér: Do zápasu jsem šli s tím, že navážeme na kvalitní výkon z minulého týdne kdy jsem porazili Lipovou. Ale už v 16 minutě jsme prohrávali 0:1 po mojí chybě v komunikaci s Kalim. Do konce poločasu jsme se snažili zvýšit aktivitu ale dařilo se nám to pouze sporadicky. V závěru poločasu se nám povedlo vyrovnat z pokutového kopu na 1:1. V šatně jsme si říkali, že se musíme chytnout od začátku, ale v 48 minutě jsme se mohli chytnou maximálně tak za hlavu, kdy se z rohového kopu opět prosadil Žandovský Oleksandr. Po obdržené brance jsme trošku zvýšili aktivitu a i vypracovali jsem si nějaký šance, ale bohužel se nám nepodařilo skórovat. V poslední minutě opět po naši chybě si žandovský útočník připsal třetí branku. V tomto zápase jsme si ani nezasloužili vyhrát. Gratulace putuje do Žandova a my se musíme připravit na další těžký zápas s Plesnou.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: První půlhodina byla z naší strany parádní, domácí jsme k ničemu nepouštěli, naopak naším napadáním a aktivitou jsme je nutili k chybám v zadních řadách a z toho pramenilo několik šancí. Poté se hra vyrovnala, domácí byli víc na balonu, ale jejich snaha většinou končila na hranici vápna. V druhém poločase jsme se asi až zbytečně moc zatáhli a hru nechali domácím, přesto si myslím, že jsme byli nebezpečnějším týmem a měli jsme spoustu příležitostí. S předvedeným výkonem a hlavně výsledkem jsme naprosto spokojeni, z Poříčí jen tak někdo body nepřiveze, o to cennější jsou.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - R. Soták [-] , R. Boček [-] (89. R. Zinner [-] ) , P. Abeldinov [-] , P. Bureš [-] , T. Kričfaluši [-] , S. Nguyen [-] , J. Jiráček [-] , J. Herda [-] , J. Elijáš [-] (37. V. Friml [-] ) , L. Kalous [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - D. Mašek [-] (80. J. Jelínek [-] ) , M. Daněk [-] , J. Rada [-] , O. Nazarenko [-] , P. Sobotík [-] , L. Bátovský [-] (88. J. Kič [-] ) , Š. Kundrát [-] (46. Z. Kůta [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , T. Setnička [-]

ŽK: 47. R. Boček , 71. R. Soták - 44. T. Kuvík , 77. M. Daněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLAŠIČ Jiří - VLAŠIČ Miroslav, PRÁGL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Tip: remíza

Z Žandova přišla žádost o přehození pořadatelství, my jsme vyhověli, takže budeme hrát doma. Budeme chtít navázat na výkon proti Lipové a hlavně už konečně odehrát zápas s nulou vzadu. Vyhrajeme 3:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Žandov bude doma velmi nepříjemné mužstvo, ale rezerva Pořičí posílena o kluky z A-týmu si z venkovního pažitu odveze všechny body. Tipuji 1:4