Hazlov rozstřílen Habartovem


Branky


4. N. Sarkisov , 10. D. Houdek , 25. M. Tancl (p.) , 41. D. Houdek , 64. M. Janík , 83. M. Janík , 85. D. Houdek - 3. F. Mezera , 19. M. Jurky
15

Pouze v 11 hráčích zajížděli hazlovští na utkání s Habartovem. Oba celky měly po pěti utkáních šest bodů a tak se v podstatě o dalších šest hrálo. Domácí šli do zápasu v roli favority, hazlovská marodka tento fakt ještě umocnila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelku započali hosté

Hned ve třetí minutě se po standartní situaci trefil František Mezera, který z rohu velkého vápna propálil vše, co mu stálo v cestě. Hned minutu na to ale bylo srovnáno, skóroval Nikolaj Sarkisov, který se nejlépe zorientoval při nepřehledné situaci ve vápně. Otočit skóre se povedlo nejproduktivnějšímu střelci domácích, Danielu Houdkovi, který dostal nádhernou přihrávku od Matěje Janíka a míč doklepl do brány. Další odpověď měli hosté opět ze standartní situace. Po rohovém kopu se míč ve vápně párkrát odrazil a Martin Jurky dokázal pohotově a přesně zakončit. Téměř na konci poločasu podnikli domácí rychlý protiútok, který hosté museli zastavit pouze za cenu pokutového kopu. Ten proměnil Miroslav Tancl a domácí opět vedli. Do poločasu se jim podařilo náskok ještě navýšit, postaral se o to druhou branku v utkání Dan Houdek a bylo to 4:2.

Stříleli už jen domácí

Ze začátku druhého poločasu musel domácí několikrát podržet brankář Formánek, který běžně nastupuje na postu stopera, ale v bráně musel zaskočit kvůli rozsáhlé marodce. Zlomový okamžik utkání nastal v 64. minutě, kdy se naprosto parádní střelou prezentoval mladý rychlík Denis Dlábik. Tentýž hráč o sobě dal vědět ještě v 83. minutě, kdy šikovně přehodil vyběhnutého brankáře hostů a bylo to už 6:2. Poslední branku si na své konto připsal Daniel Houdek, který tak završil svůj hattrick.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Lukáš Nýdl, hráč: Do utkání jsme vstupovali jako favorité a tuto roli jsme chtěli od první minuty potvrdit před domácím publikem i na hřišti. Bohužel jsme si nepohlídali začátek zápasu a brzy jsme inkasovali, ale ukázala se síla našeho týmu a zápas se nám povedl otočit.




Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - ROZMAHEL Daniel (N), FUXA Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 9. 2021 16:51
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra domácích

Domácí využijí své prostředí a svojí urputnou hrou získají tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Pokud bude mít Houdek z Habartova nabito, tak si myslím, že Hazlovu nedají šanci. Tipuji 4:1

14. 9. 2021 00:48
Další zajímavý duel,asi padne dost branek a Habartov z toho vyjde vítězně 4:2