Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka dohrávala v devíti, i tak ve vzduchu viselo drama. První výhru ale píše Sedlec


Branky


14

Dva trápící se celky proti sobě nastoupily v rámci 6. kola. Nad trenérem domácího Sedlece navíc visel otazník a po případném neúspěchu by pravděpodobně u týmu skončil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli o půli těsné vedení

Od prvních chvil bylo jasné, že půjde o utkání především bojovné. Domácí byli o něco více na míči a o něco fotbalovější, hosté ale vše vynahrazovali bojovností a především kapitán Svůra domácím působil problémy. Ve 12. minutě se poprvé připomenul šikovný středopolař domácích Jarda Hofman, který se po hezkém průniku dostal i k zakočení, to už ale postrádalo razanci a mířilo vedle.

 

Pokus hostů z přímého kopu:

 

Nakonec poměrně jako blesk z čistého nebe přišla první branka utkání z kopaček hostů. Ti se totiž hned v zápětí na polovině hřiště, po chybě v domácí rozehrávce, dostali k přečislení tři na dva, a ač nejspíš nebylo vyřešeno úplně ukázkově, míč se na hranici vápna dostal k Richardu Leitlovi, který se příliš nerozpakoval a míč vyslal střemhlav do pravé šibenice domácí branky, kam se gólman marně natahoval. O osm minut později přišlo vyrovnání. Přímý kop zahrával Jaroslav Hofman z pozice, která si říkala o kvalitní centr. Hofman ale zakončil přímo na bránu, čímž zaskočil všechny přítomné, včetně gólmana, a bylo to 1:1.

 

Nepovedený centr hostů:

 

Nepovedený přímý kop z kopaček Jakuba Vydry:

 

Ve 31. minutě se domácí poprvé dostali do vedení. Po levé straně byl vyslán rychlonohý Jakub Vydra, který levačkou poslal nebezpečný míč do vápna, kde si ho našel David Štěpán a ač trošku neohrabaně, dopravil míč do sítě. Hosté se zlobili a dožadovali se odpískání zahrání rukou, na to ale hlavní sudí nereagoval.

 

Náznak šance hostů:

 

Ve 36. minutě už to mohlo být o dvě branky, centr z pravé strany a následné nelehké zakončení z voleje skončilo o půl metru nad břevnem. Poslední akci měl na svědomí opět Hofman, který dal opět na odiv svou techniku a práci na balónu, následná střela levačkou ale postrádala razanci.

 

Hosté nakonec dohrávali v devíti, na body nedosáhli

Záhy po změně stran přišlo navýšení vedení, krásnou kombinaci na jeden dotyk a následnou průnikovou přihrávku po levé straně využili domácí, kteří celou akci ještě vyšperkovali nahrávkou přes malé vápno, kde čekal David Štěpán, který neměl problém uklidit míč do prázdné sítě a připsat si druhou branku v utkání.

 

V 55. minutě se hostům zranil již druhý hráč a jelikož přijeli ve 13 lidech, další připravený hráč již nebyl k mání a museli tak dohrávat v 10. O pár minut později šli domácí do přečíslení a již se hnali do nebezpečného zakončení, všimli si ale na půli ležícího hráče hostů a v rámci fair play se rozhodli zakopnout míč do zámezí. V takto nadějné situaci šlo o gesto nadmíru galantní. Hráč hostů bohužel ve hře pokračovat nemohl a Křižovatka tak musela dohrávat dokonce jen v devíti.

 

Nehodlali ovšem skládat zbraně. Jan Melničuk viděl situaci jasně. "Metlo (Lukáš Metlický, pozn. red.), ty jsi rychlej, běž dopředu, my budem bránit, číhej na brejky" mohli diváci slyšet z úst Honzy Melničuka, který nahlas sděloval plánovanou taktiku. Ta se ale záhy osvědčila. V 63. minutě totiž takový brejk přišel, Lukáš Metlický utekl všem a lobem přes gólmana snížil na 3:2. brance se ještě pokusil zabránit Tomáš Kosík, který míč dokonce i doběhl těsně před brankovou čárou, ale již ho nedokázal usměrnit mimo branku. V 75. minutě mohlo být dokonce srovnáno! V centru dění byl opět Metlický, který využil své rychlé nohy a z levé strany se mu podařilo obejít dokonce i gólmana. Ten ho ale nepatrně rozhodil a útočník si míč zároveň předkopl víc, než by bylo záhodno, a do branky se mu ho dotlačit nepodaiřlo, stejně jako jemu kolegovi Čálkovi. Nutno podotknout, že poroučel-li by se Metlický na zem, sudí by zřejmě odpískal pokutový kop. Domácím paradoxně přesilovka ubližovala, snažili se hrát vše rovnou do branky a mezihra, která se jim předtím poměrně dařila, se absolutně vytratila.

 

Přetažený centr domácích

 

Po čtvrt hodině se ale domácí uklidnili a začínalo být jasné, že hosté na body opět nedosáhnou. V 77. minutě to potvrdil domácí Valentyn Rudyk, který zvýšil na 4:2. V 80. minutě se parádní střelou prezentoval Filip Kotrč, jeho projektil z dobrých 25 metrů si to štrádoval přímo do levé šibenice, hostující gólman se ale zaskvěl. 



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Před Křižovatkou jsme sehráli pár utkání, která už byla lepší, než na začátku sezóny, ale bohužel jsme nedotáhli do vítězného konce. Do zápasu jsme vstoupili dobře, měli jsme šance, nedařilo se nám ale v koncovce. Celý tým si šel za svým cílem, přesto jsme ve 12. minutě inkasovali. Během chvíle se nám naštěstí podařilo srovnat a záhy jít i do vedení. S výkonem v první půli jsem byl ale opravdu spokojený. Hosté ale přijeli značně oslabení a pouze ve 13 lidech, a když se jim postupně zranili hned tři hráči, dohrávali v devíti. Paradoxně se nám pak ale hrálo hůře, proti osmi bránicím hostům jsme se těžko prosazovali. Juvena spoléhala na brejky a díky jednomu dokázala utkání zdramatizovat. Nemohli jsme ale dopustit, aby si Křizovatka nějaké body odvezla a i naši hráči si to uvědomovali. Nakonec se nám povedlo dát branku na 4:2 a došli jsme si pro první výhru. Myslím, že celý tým si je vědom, že musíme bodovat i v dalších zápasech. Všichni pro to uděláme maximum.




Sestavy


TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - T. Kosík [-] , J. Košťál [-] , F. Petra [-] , P. Gregor [-] - J. Hrbatý [-] (57. F. Kotrč [-] ) , J. Hofman [-] , D. Štěpán [-] , P. Krejsa [-] (63. M. Henzl [-] ) - J. Vydra [-] (74. V. Rudyk [-] ) , M. Kováč [-] (63. D. Diro [-] ) -

SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - J. Melničuk [-] , M. Krhounek [-] , L. Metlický [-] , M. Svůra [-] , M. Šebesta [-] , K. Mariánus [-] , R. Leitl [-] , J. Rada [-] , P. Chýle [-] (15. P. Čálek [-] ) , V. Bláha st. [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: FURIŠ Adam - SIEBER Josef, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: remíza

Obě mužstva potřebují nutně bodovat, ani jednomu se příliš nedaří. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj z chvostu tabulky. Tady si myslím, že Sedlec je asi v trošku větší pohodě než Křižovatka a doma potvrdí roli menšího favorita. Tipuji 2:0.

14. 9. 2021 00:42
Zápas ve kterém jde o hodně.Sedlec je podle mého kvalitnější a na svém hřišti si připíše první tři body 3:1