Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 10:30

6.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice padla v Chyši rozdílem dvou tříd


Branky


5. D. Michel , 41. J. Velek (p.) , 44. D. Michel , 57. J. Krejčí , 75. D. Michel , 78. D. Michel , 87. A. Svoboda , 89. J. Lavička
14

Na co navazovat měli hosté z Hranice, v předchozím kole si totiž poradili na domácí půdě se Sedlecem. Tentokrát ale zajížděli na půdu Chyše, jednoho z vedoucích celků soutěže, který je ještě o to silnější na domácí půdě. A domácí sílu dali hráči z Chyše najevo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Domácí od úvodu dominovali a ukazovali svou herní vyzrálost. Tvořili si spoustu šancí a ukazovali zajímavé kombinace, obojí občas utla zbytečná nepřesnost. Hosté dorazili pouze s jedním hráčem na střídání a slepovaná sestava se projevovala. Již v páté minutě se domácí poprvé prosadili a byl to teprve devatináctiletý Daniel Michel, který načal svůj dnešní střelecký koncert. I následně byli domácí aktivnější, déle než půl hodiny se jim ale nedařilo přetavit své šance v další branky. Nakonec se skóre měnilo ve 41. minutě, branka padla z pokutového kopu, který proměnil Josef Velek. O tři minuty později vstřelili domácí třetí branku a dočkali se tak konečně pohodlného vedení, které si mohli vzít do šatny a o které se druhou brankou v utkání postaral Daniel Michel.

Chyše soupeře decimovala

Kdo čekal nápor hostů a snahu o zdramatizování, byl rychle vyveden z omylu. Domácí nadále diktovali tempo hry a již po dvanácti minutách přišla další branka. Byl to Jiří Krejčí, kdo zvyšoval již na 4:0. Poměrně uspokojení domácí lehce zvolnili na tempu, tušíce, že k žádnému většimu dramatu už nedojde. To však neznamenalo, že branky už nepadaly. Jen si na ně přítomní diváci museli počkat do posledních patnácti minut. V 75. minutě to byl již hattrick pro Daniela Michela a tentýž hráč přidal vzápětí, o tři minuty později, svou již čtvrtou branku v zápase! V 87. minutě se proasdil Antonín Svoboda a skóre uzavřel Josef Lavička minutu před koncem, který tak stanovil konečný stav utkání na 8:0. 

 

V tuto chvíli Chyše vede tabulku 1.B třídy o tři body nad Lipovou, tu ale zápas 6. kola teprve čeká. Hranice je s šesti body těsně nad sestupovými příčkami a příští víkend bude muset zabrat proti Lokomotivě Mariánským Lázním.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Adam Vála: Hranice jsme dnes přehráli, skvělým výkonem a čtyřmi brankami se na tom podílel Daniel Michel. Od začátku jsme byli lepším týmem, nebýt nepřesností v první půli, mohlo branek padnout ještě mnohem více. Musím poděkovat našim divákům, kteří si na utkání přichystali dokonce pyroshow a po celý zápas nás bouřlivě povzbuzovali.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] (59. Š. Vála [-] ) , J. Velek [-] , J. Hanzlíček [-] - A. Vála [-] (71. M. Vála [-] ) , A. Svoboda [-] - D. Michel [-] - J. Chára [-] , E. Laurich [-] (59. M. Varga [-] ) , J. Lavička [-] , D. Maier [-] (46. J. Krejčí [-] )

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - T. Filipi [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , F. Šulák [-] , D. Štugel [-] , D. Ferenc [-] , V. Peka [-] , F. Koubek [-] (46. P. Janča [-] ) , P. Černý [-]

ŽK: 62. A. Vála - 69. D. Ferenc .
Hráči zápasu: D. Michel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hlavatý Josef - LHOTKA Jindřich, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou na svém hřišti stoprocentní. Brzký výkop a dlouhé cestování Hranic do Chyše také ovlivní zápas, domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Chyše je doma velice silná, hostům nebude hrát do karet ani cesta dlouhá přes 100km. Pokud Hranice přijede v plné sestavě, je schopná urvat aspoň bod. Stejně si myslím, že Chyše s přehledem vyhraje. Tipuji 4:1

14. 9. 2021 00:41
Chyše je doma těžký soupeř a potvrdí to i proti Hranicím a vyhraje