Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2021 16:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Habartov rozstřílel oslabené Bukovany


Branky


12

V rámci dohrávky 5. kola na sebe narazily Bukovany a Habartov. Sváteční odpoledne přivedlo na tribuny skvělou diváckou kulisu. Fanoušci se díky sedmi brankám rozhodně nenudili, příliš velkou radost z nich ale neměli. Habartov měl před utkáním jednobodová náskok právě před Bukovany a proto se jednalo o utkání nadmíru důležité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle nabídla jednu branku

Derby začalo velice vyrovnaným obrazem hry, oběma týmům se dařilo vytvářet si šance a k dokonalosti chyběla jen lepší koncovka. Domácím se i ve značně improvizované a oslabené sestavě dařilo držet krok. Alespoň první půl hodinu. Kdyby první půle skončila 2:2, nemohl by nikdo ani hlesnout. Postupem času se ale začali více na míči objevovat hosté a vytvářeli si herní převahu. Tu se jim podařilo ve 37. minutě přetavit v první branku. Od Formánka totiž přilétl nádherný centr do vápna na hlavu Dana Houdka, který zamířil přesně a poslal hosty do vedení. Z vytvořených šancí to ještě nebylo vše, gólově už se ale v první půli žádná neujala.

Ve druhé půli už domácí nestačili

Do druhé půli už vstoupili jednoznačně lépe hosté. Důkazem byla další branka, která vzešla v 54. minutě z kopačky Ladislava Lukeše. Toho nechali domácí obránce před vápnem úplně volného a tak dělovkou propálil míč až do branky. Zlomová branka přišla o čtvrt hodiny později, na 3:0 totiž zvýšil Petr Müller, který prokázal velkou fotbalovou zkušenost, a domácí následně odpadli. Hned záhy přidal čtvrtou branku Nikolaj Sarkisov a jedinou nezodpovězenou otázkou v utkání bylo, kolik branek hosté domácím ještě nasází. O deset minut později přidal pátou branku Miroslav Tancl, o minutu později už to byl kanár a svou druhou v utkání vstřelil Ladislav Lukeš. O pět minut později uzavíral skóre střelec hostů, který celý střelecký účet načal, Daniel Houdek

 

Domácí tak musí zkousnout hořkou pilulku v podobě vysoké porážky, hned o víkendu je navíc čeká extrémně těžký duel ve vedoucí Chyši. Habartov přivítá také silné mužstvo z Dolního Žandova.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Dnes je hodnocení utkání jednoduché. Věděli jsme už před zápasem, že při tolika absencích, zraněních, a kdy kluci nastoupili zranění, nebude utkání vůbec jednoduché. První poločas byla hra celkem vyrovnaná, ale po třetí brance už nebyla vůle ani síla s utkáním něco udělat. Je to bohužel realita nás malých klubů. Jsme závislí na tom, kdo jak může kvůli práce. Přesto klukům musím poděkovat za to, že vůbec mohli nastoupit. Taková utkání se prostě stávají. Musíme zvednout hlavy a zkusit bodovat v dalším utkání.

TJ Baník Habartov
Pavel Formánek, hráč: Do Bukovan jsme jeli s tím, že to bude těžké a bojovné utkání. Věděli jsme ale, že soupeře trápí marodka a někteří hráči nenastoupí, proto jsme tam jeli urvat tři body. Začátek byl opatrný z obou stran, nikdo nechtěl udělat zbytečnou chybu a poslat soupeře do vedení. Nám se to povedlo a pak už jsme z toho těžili celý zápas a došli si pro tři body.



Sestavy


TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - L. Seman [-] , F. Žába [-] , D. Mikolášek [-] , J. Koptík [-] (76. M. Šindelář [-] ) , J. Vondrák [-] , J. Kukla [-] , L. Pech [-] , M. Hamouz [-] , J. Svůra [-] (68. M. Kunštár [-] ) , J. Bauchner [-] (54. A. Urban [-] )

TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] - L. Lukeš [-] , P. Formánek [-] , P. Müller ml. [-] (76. V. Čopák [-] ) , M. Janík [-] (61. N. Sarkisov [-] ) , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] (78. L. Nýdl [-] ) , V. Tichý [-] (46. T. Formánek [-] ) , D. Houdek [-] , P. Müller [-] , A. Radimerský [-] (61. D. Dlábik [-] )

ŽK: 22. M. Hamouz , 45. J. Svůra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - CHRÁSTECKÝ František, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Bukovany jsou pro mě černým koněm soutěže. Umí potrápit každého a také s každým prohrát. Pokud se jim povede pokrýt největší hrozbu Houdka, s formou se potkají klíčoví hráči jako gólman Balada, Hamouz, či bratři Psotové, nevidím důvod proč by to neměl tým Bukovan zvládnout. Můj tip - 2:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích