4:2
(3:1)
22. D. Štěpán (p.)
76. J. Vydra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 14:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlecké trápení pokračuje, blíží se konec trenéra Štychy?


Branky


35. J. Starsiak , 38. V. Horák , 41. D. Dorotovič , 89. A. Irovský (vl.) - 22. D. Štěpán (p.) , 76. J. Vydra
12

Na neoblíbenou hranickou půdu zajížděl tým Sedlece, který se v letošní sezóně navrátil z Okresního přeboru do 1.B třídy. Výsledkově se zatím hostům příliš nedařilo a lepší to nebylo ani v utkání s Hranicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení, do poločasu ho ale neudrželi

Od prvních chvil bojovné utkání nemělo jednoznačného favorita, ani aktivnější tým. Více než dvacet minut čekali fanoušci, kterých na stadion přišlo 50, na první branku utkání. A k jejich překvapení to byli hosté, kteří se prosadili první. Ve 22. minutě totiž nařídil sudí Hányš pokutový kop, o který se postaral David Štěpán a bylo to 0:1. Domácí přidali na aktivitě a ač se na vyrovnání čekalo poměrně dlouho, poslední desetiminutovka patřila výhradně domácím. Vše načal Jan Starsiak, který ve 35. minutě srovnal na 1:1. O tři minuty později na něj navázal Vojta Horák a hraničtí vedli. Veledůležitou branku do šatny vstřelil David Dorotovič, jeden z šikovných bratrů. Nakonec tak odcházeli domácí do šaten s poměrně pohodlným dvoubrankovým vedením.

Hosté snížili, ale na body nedosáhli

Ve druhé půli se na další gólovou trefu čekalo poměrně dlouho. A stejně jako v první půli to byli hosté, kteří udeřili první. Rychlonohý Jakub Vydra se prosadil v 76. minutě a snížil na rozdíl jediné branky. Tlak hostů další branku nepřinesl a v samém závěru přišla poslední rána. V 89. minutě si totiž vstřelil branku hostující Adam Irovský a bylo to 4:2 pro domácí.

 

V utkání se už více nestalo a hraničtí si tak připsali do tabulky druhou výhru v sezóně. Sedlec je s jedním bodem na předposledním místě, za ním už je pouze Křižovatka, která na první bod stále čeká. Právě tyto dva kluby se v dalším kole poperou o vítězství. Hranice pak bude zajíždět na půdu Chyše, odkud se body vozí velice těžce.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , J. Starsiak [-] , J. Rohan [-] (68. D. Ferenc [-] ) , K. Ferenc [-] (54. T. Filipi [-] ) , V. Peka [-] , F. Koubek [-] , L. Houdek [-] (61. F. Šulák [-] )

TJ KSNP Sedlec
V. Mendl [-] - P. Gregor [-] , A. Irovský [-] , J. Košťál [-] , T. Kosík [-] (76. L. Hraba [-] ) - D. Ferenc [-] (51. D. Diro [-] ) , F. Kotrč [-] (51. J. Hofman [-] ) , D. Štěpán [-] , P. Krejsa [-] - M. Kováč [-] (65. M. Henzl [-] ) , J. Vydra [-]

ŽK: 29. F. Koubek , 68. J. Rohan - 85. P. Krejsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hányš Martin - BOTOŠ Robert, MELNIČUK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na obrovském letišti v Hranicích se nehraje nikomu dobře a tentokrát to pocítí nováček ze Sedlece. Domácí mají ve svém středu několik šikovných hráčů jako například Starsiaka, nebo bratry Dorotoviče a tihle kluci dle mého názoru ten zápas také rozhodnou. Tipuji výhru domácích v poměru 4:2

Tip: výhra domácích