Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 14:00

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Reklama na fotbal, ve které tři body zůstaly doma


12

Skvělé utkání nabídly divákům celky Dolního Žandova a Plesné, které se proti sobě postavily v rámci 5. kola 1.B třídy. Útočné pojetí fotbalu a spousta skvělých momentů, to bylo k vidění na žandovském trávníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení pro domácí

Od prvních chvil bylo zřejmé, že se proti sobě postavily dva týmy, které si s míčem rozumí a rozhodně nešly do utkání bránit bezbrankovou remízu. První výraznější šanci si připsal domácí Jonáš Kič, který po odraženém balonu pálil z hranice vápna, jeho dělovka ale orazítkovala pouze tyč. O chvíli později byly v šanci hosté, konkrétně kanonýr Panuška, který zahrával přímý kop z velice slibného místa zhruba 20 metrů od branky. Jeho projektil narozdíl od první šance neorazítkoval tyč, ale břevno! I další šance patřila hostům a byl to opět Václav Panuška, opět z přímého kopu. Tentokrát svou střelu poslal mezi tři tyče, našel ale připraveného a skvěle chytajícího Maška, který si s jeho ranou dokázal poradit a vytěsnil ji na roh.

 

Ve 29. minutě se poprvé měnilo skóre. Oleksandr Nazarenko dostal míč k hranici vápna, kde se dokázal zbavit svého obránce a svou slabší nohou, levačkou, dokázal míč zakroutit na zadní tyč mimo dosah hostujícího gólmana Postolky. 1:0. Hosté nadále stupňovali svou aktivitu a ač byli v první půli dominantnější, než domácí, nebyli schopni svou snahu střelecky prokázat. Ve skvělé šanci se Plesná ocitla po krásné kolmici, hostující útočník mířil sám na Maška, na kterém si ale opět vylámal zuby. Zdaleka největší příležitost si hosté vypracovali po rohovém kopu domácích. Nepříliš kvalitní exekuci proměnili v bleskurychlý protiútok, kdy už v podstatě od půlky běžel hostující Sebastian Linhart sám jen na gólmana. V souboji nervů nakonec ale zvítězil teprve 17letý Mašek a 100% příležitost zlikvidoval.

 

Plesná se snažila, ale na body nedosáhla

Ve druhé půli zpřesnili domácí svou mezihru a hosté již neměli tolik okének, kudy pronikat do soupeřovi obrany. Nakonec z toho pramenilo i navýšení vedení. V 61. minutě se po akci po levé straně dostal až do vápna Nazarenko, který míč ještě předložil na malé vápno, kde stál připravený Lukáš Bátovský a ten už neměl sebemenší problém uklidit míč do prázdné brány. Hostům se ale podařilo vzápětí snížit na rozdíl jediné branky a drama bylo opět na světě.

 

O minutu později totiž utekl na opačné levé straně Václav Panuška, pláchnul všem obrancům a pronikl až do vápna, kde se zrovna dvakrát nerozmýšlel a "béčkovou" levou nohou otřel míč o přední tyč, od které se míč odrazil do branky. 2:1. Hosté měli na svých kopačkách vyrovnání o chvíli později. Hostující hráč unikl po straně a posunul míč k malému vápnu, kde našel perfektně svého spoluhráče, který už i překonal domácího Maška, ale za toho ještě na brankové čáře obětavě zaskočil Hemerka a senzačně tak zabránil vstřelení branky.

 

Pravidlo nedáš, dostaneš, se projevilo záhy. V 75. minutě to byl totiž opět Saša Nazarenko, který využil velice otevřené hry hostů. Ti věděli, že se musí začít více tlačit dopředu a z toho pramenily skulinky a okénka v jejich defenzívě. Přesně toho využil Tomáš Kuvík, který našel Nazarenka skvělou kolmicí za obranu a ten střelou z hranice vápna překonal domácího gólmana a uzavřel na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: První poločas z naší strany určitě nebyl optimální. Hosté měli více balon a pustili jsme je i do několika šancí. V druhém poločase už byl náš výkon lepší, soupeř se do šancí dostával už jen těžko. Celkově si myslím, že zápas to byl divácky atraktivní a i dostatečně kvalitní. Utkání rozhodla větší kvalita v zakončení, nebo možná fantastický výkon našeho brankáře. V neposlední řadě bych chtěl vyzdvihnout výkon sudích, jenž k nám přijeli až z Ústeckého kraje a předvedli parádní výkon!

TJ Jiskra Plesná
Sebastian Linhart, hráč: Fotbal jsme hráli celkem dobrý, Bohužel jsme nedali spoustu šancí a doplatili na to. Musím ale pochválit trojici rozhodčích, kteří podali naprosto perfektní výkon a opravdu jim není co vytknout.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Žandov
D. Mašek [-] - J. Kič [-] (46. J. Jelínek [-] ) , O. Nazarenko [-] (90. T. Rada [-] ) , L. Bátovský [-] (85. M. Setnička [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-] , J. Rada [-] (50. L. Hladký [-] )

TJ Jiskra Plesná
J. Postolka [-] - A. Šulek [-] , R. Kopecký [-] , B. Votruba [-] , O. Paluka [-] , J. Štefek [-] - P. Schaller [-] , M. Dutchuk [-] - V. Panuška [-] , P. Lekeš [-] (64. R. Glazer [-] ) , S. Linhart [-]

ŽK: 25. T. Kuvík , 77. L. Bátovský - 51. A. Šulek , 66. S. Bikar , 78. J. Štefek .
Hráči zápasu: D. Mašek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Krutina Radek - MENŠÍK Jaroslav, JAVOREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Podle mého názoru to bude vyrovnaný zápas, který rozhodne třeba jedna chyba. Domácí počítají nějaké ztráty včetně trenéra, hosté postrádají špílmachra Votrubu. Vidím to na těsnou výhru Plesné 1:2.

Tip: výhra domácích