Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 15:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Katastrofální bukovanská pětiminutovka znamená, hosté si z Poříčí odváží debakl


Branky


20. J. Elijáš , 21. V. Číž , 23. J. Elijáš (p.) , 25. O. Brandl , 51. M. Suchyňa , 53. V. Číž , 57. L. Kalous , 62. P. Peterka , 83. L. Kalous , 87. S. Nguyen , 90. J. Jiráček - 10. J. Gvizd (p.)
11

Po senzační remíze v minulém kole, kterou Bukovany uhrály se Sokolovem, chtěli hráči na svůj výkon navázat na půdě Královského Poříčí. Domácí byli bez výraznějších posil z A týmu a na hřišti nastoupil dokonce i trenér Josip Elijáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začli aktivněji, ale...

Od úvodu utkání byli bukovanští aktivnější a pokračovali ve skvělém výkonu z předcházejícího utkání. Také to byli oni, kdo vstřelil první branku v utkání, hned v 10. minutě se z přímého kopu trefil Josef Gvizd. Hosté mohli ještě zvýšit, samostatný nájezd ale skončil neúspěchem. Poměr herní převahy ale převrátila třikrát naruby pětiminutovka od 20. minuty. Bukovanští jako kdyby se na pět minut stáhli ze hřiště a nechali domácí, ať si dělají, co chtějí. Ve 20. minutě totiž srovnal na 1:1 hrající trenér Josip Elijáš, na nějž o minutu později navázal Vladimír Číž a bylo to 2:1 pro domácí. Ve 23. minutě zahrávali hráči z Poříčí pokutový kop, který proměnil opět Elijáš a připsal si druhou branku v zápase. Všemu nasadil klobouk Ondřej Brandl, který se prosadil ve 25. minutě, upravil na 4:1 pro domácí a hosté se psychicky naprosto zhroutili. Hosté se na hřišti začli hádat, přestali hrát a bylo v podstatě jasné, že je po zápase.

Domácí ale nehodlali přestat

Do druhé půle museli hosté z pracovních důvodů stáhnout střelce jediné branky Gvizda. Což jejich herní pohodě také nepomohlo. Bukovanští vypadali odevzdaně, domácí naopak dali branku téměř ze všeho, na co sáhli. V 51. minutě zvyšoval na 5:1 Martin Suchyňa, o dvě minuty později ho napodobil svou druhou brankou v utkání Vladimír Číž a v 57. minutě dával na 7:1 Lukáš Kalous. V 62. minutě přidal osmou branku svého týmu Pavel Peterka. Poslední tři branky padly až v poslední desetiminutovce, když se mezi střelce zapsali postupně Lukáš Kalous, Samuel Nguyen a Jan Jiráček.

 

Bukovany tak musí zkousnout velice vysokou porážku a pokusit se oklepat do příštího víkendu, kdy přivítají Habartov.



Ohlasy k zápasu


Baník Královské Poříčí B
Jakub Kopřiva, asistent trenéra: S Bukovany nám nevyšel začátek utkání. V předchozích dvou utkáních jsme v první patnáctiminutovce vstřelili dvě branky, ale tentokrát byl v této fázi utkání lepší soupeř a po proměněné penaltě se dostal do vedení. Možná to nás tentokrát paradoxně nakoplo ke zlepšenému výkonu a dobrým 75 minutám. Duel rozhodla pasáž mezi 20. a 25. minutou, kdy se nám podařilo vstřelit čtyři branky, vedli jsme 4:1 a na hře soupeře to bylo znát. Bukovany se sice tlačily dopředu, snažily se něco vymyslet, ale po inkasovaných brankách se jim už tolik nedařilo. Ve druhém poločase se nám podařilo nastřílet dalších sedm branek a nakonec jsme tedy doma vyhráli 11:1. Výsledek je skvělý, hra nebyla špatná, ale musíme zůstat nohami na zemi a připravit se na nedělní zápas v Hazlově, kde začínáme za stavu 0:0. V Hazlově je specifické prostředí, zápasy tam jsou vždy vyhecované a těžké, takže nás nečeká nic lehkého.

TJ Baník Bukovany
Jaroslav Bauchner, trenér: Dnes je hodnocení utkání velmi stručné. Vstoupili jsme do něj přesně tak, jak jsme chtělo, povedlo se nám i jít do vedení. Pak ale přišla bláznivá pětiminutovka, která změnila celý průběh utkání. Vlastně se už jen čekalo, kolik dostaneme branek a všichni jsme upřímně jen čekali na konec utkání. Gratulace soupeři za výkon, který předvedli. My se musíme oklepat a vrátit do herní pohody.



Sestavy


Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - J. Elijáš [-] (65. J. Jiráček [-] ) , P. Peterka [-] , L. Kalous [-] , R. Soták [-] , T. Kričfaluši [-] , V. Friml [-] , V. Horský [-] (30. M. Suchyňa [-] ) , V. Číž [-] , S. Nguyen [-] , O. Brandl [-] (73. S. Malý [-] )

TJ Baník Bukovany
J. Koptík [-] - M. Hamouz [-] , L. Seman [-] (73. M. Kunštár [-] ) , F. Žába [-] , D. Psota [-] , D. Psota [-] , P. Abeldinov [-] , J. Kukla [-] , J. Gvizd [-] (46. D. Fülöp [-] ) , L. Pech [-] , V. Kolář [-] (13. Z. Repík [-] )

ŽK: 65. J. Elijáš - 22. L. Pech , 28. L. Seman , 56. J. Koptík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠKARDA Adam - VU David, ŠMAT David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: remíza

Domácí mají velmi kvalitní tým, o čemž jsme se měli sami možnost přesvědčit, Bukovany zase považuji za takového "černého koně" naší soutěže. Vyhlížím remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích