A. Paur 12.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Lokády pokračuje, všechny body si odváží Žandov


Branky


11

Do Mariánských Lázní, na náročný terén k tamní Lokomotivě, zajížděli hráči Dolního Žandova. 30 diváků se mohlo těšit z vedení domácích, ti na body ale nakonec nedosáhli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale neudrželi ho

Těžký terén působil oboum technicky skvěle vybaveným mužstvům obtíže. Bavit diváky kombinačně atraktivním fotbalem se tak dařilo pouze sporadicky. Z toho pramenila hra, která se odehrávala především mezi vápny a která bylo hodně o osobních soubojích. Domácím se i přesto podařilo poměrně brzy vstřelit úvodní branku. Ve 12. minutě to vzal na sebe kapitán Antonín Paur a rozvlnil síť za hostujícím Maškem. Domácí mohli přidat i druhou branku, Michal Schwertschal postupoval v podstatě sám na hostujícího gólmana, ten jej ale skvělým způsobem vychytal. Velkou šanci na vyrovnání měli následne hosté. Tomáš Kuvík se dostal k dlouhému balónu za obranu a následně přehodil vyběhnuvšího gólmana Czibulu, jeho lob ale skončil pouze na břevně. Ve 40. minutě už se ale hostům vyrovnat podařilo. Nakopávaný balón domácích odvrátil Kůta přímo na nohu Tomáše Kubíka, který kolmicí vysunul Lukáše Bátovského, a ten svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil.

Hosté otočili a odváží si tři body

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, co se ale změnilo již po deseti minutách, bylo skóre. V 55. minutě totiž tak dlouho váhal s rozehrávkou domácí gólman Czibula, až ho o něj obral Tomáš Kuvík, který ho připravil Michalu Jakubcovi, a ten z dobrých 25 metrů přehodil brankáře domácí svatyně. Ač je branka dle zápisu připsána Kuvíkovi, postaral se o ní Jakubec, i když se na ní velkou mírou podíleli oba. Lokomotiva už se na další obrat v utkání nezmohla a hosté z Dolního Žandova tak po zásluze odjíždějí s vydřenými třemi body, které potřebovali jako sůl.

 

V dalším utkání bude Dolní Žandov hostit Plesnou v jednom ze šlágrů kola a bude chtít využít výhodu domácího prostředí. Lokomotiva zajíždí do silné Chyše, která ale o víkendu pouze remizovala se Sedlecem a ani tam tak není předem nic rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
Antonín Paur, kapitán: Na dobře připraveném hřišti(!!!) se nám od začátku hrálo skvěle, naše nové akvizice zapadly do týmu, ve 12. minutě z výkopu od Dana (Czibula, pozn. red.) prodloužil Pavel Hančin na mě a já se dostal na roh velkého vápna a brankář byl celkem venku. Míra (Daněk, pozn. red.) mě z levé strany atakoval, tak jsem raději střílel! (smích) A ono to tam parádně spadlo... Pak jsme měli další příležitosti, jednou už jsem zvedal ruce radostí (viz. foto), ale koncovka nám bohužel moc nejde. Pak přišla bohužel vyrovnávací branka do šatny. Druhý poločas byl dle mého názoru příliš ostrý. Dle mého názoru byl při druhé brance jasný faul na Dana. Nejen, že použil ruce, ale míč mu vzal i s nohou a pak to kopne do prázdné brány. Takto prohraný zápas fakt na*ere! Nechápu, proč to nepísknul! Nevím, jestli to byla pro Žandov zasloužená výhra. Lokotka se těší na odvetu. Další věc je, že nechápu, proč rozhodčí netrestají fauly a dostanou zápas do příliš agresivní hry. No nic, zapomenout na to a v sobotu pro 3 body do Chyše!

TJ Sokol Dolní Žandov
Miroslav Daněk, kapitán: Na zápas jsme odjeli s jasným cílem vyhrát. Letos poprvé jsme se konečně trochu lépe sešli. Měli jsme snahu hrát kombinační fotbal po zemi, ale hřiště bylo opravdu špatné. Jinak zápas to byl poměrně vyrovnaný, který nakonec rozhodla lepší kvalita v zakončení. Jsme rádi za tři body, ale výkon bude třeba do dalších zápasů zlepšit.



Sestavy


TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - P. Ceplecha [-] (28. N. Pham [-] ) , A. Paur [-] , M. Rehák [-] , P. Hančin [-] , T. Sinojara [-] , M. Gargula [-] , P. Šimáček [-] , V. Semančík [-] , M. Semančík [-] , M. Schwertschal [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
D. Mašek [-] - J. Kič [-] , M. Rözsler [-] (80. J. Jelínek [-] ) , L. Bátovský [-] (89. L. Hladký [-] ) , Š. Kundrát [-] (86. M. Setnička [-] ) , T. Kuvík [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , T. Hemmerka [-]

ŽK: 44. M. Gargula , 54. T. Sinojara , 83. A. Paur .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Peschel Filip - LHOTKOVÁ Veronika, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Pro mě trochu nečekaně vyhráli Mariánky nad Sedlecem, utkání ale bylo podle aktérů celkem vyrovnané, takže těžko říct v jakém jsou domácí rozpoložení. Žandov naopak hodně potrápil Lipovou, takže si myslím že tento zápas zvládne za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích