Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec senzačně remizoval s Chyší, sahal i po třech bodech


Branky


11

Jeden z aspirantů na postup, Chyše, zajížděla na nepříjemnou půdu Sedlece, který se v úvodu sezóny ale herně trápí. Čtyři branky, červená karta a opačně průběhy obou poločasů, to vše bylo k vidění na sedleckém trávníku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí soupeře zaskočili a šli do dvoubrankového vedení

Poměrně raketový start překvapil možná i samotné hráče, neboť už ve 4. minutě se dostali domácí do vedení. Branku vstřelil Štěpán David. Domácím vyhovovalo domácí prostředí, které je jim vlastní, naopak hosté se na sedleckém trávníku trochu trápili. Tak, jak se domácím povedla úvodní pětiminutovka, se jim povedla i ta závěrečná v první půli. Ve 44. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek rychlonohý Jakub Vydra. S vedením 2:0 pro domácí se týmy odebraly do kabin. Nemastný a neslanný výkon hostů z Chyše potřeboval pořádnou vzpruhu. 

Hosté dokázali srovnat, vyhrát pak mohl kdokoliv

Do druhé půle vstoupili hosté přeci jen aktivněji a bylo jasné, že nechtějí zápas bez boje prohrát. V 57. minutě se jim podařilo snížit mezi střelce se zapsal neúnavný a hlavně nestárnoucí Jiří Hanzlíček, který i ve svých 52 letech větrá z pozice krajního obránce stranu hřiště tak, jako málo kdo v 1.B třídě. V 73. minutě se hostům dokonce podařilo vyrovnat poté, co se prosadil Antonín Svoboda. Chyše se tlačila dopředu a snažila se obrat dokonat. K tomu ale nedošlo. A poněvadž se už neprosadili ani hosté, ukončil hlavní sudí Peschel utkání za stavu 2:2. Pro Sedlec se jedná bez debaty o cenný zisk bodu, i když s průběhem utkání určitě pomýšleli i na body tři. 



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Dnes to byl zápas do, kterého jsme šli s tím, že Chyše je soupeř , který určitě bude chtít hrát fotbal a ne nakopávanou. V kabině jsme si řekli, že dnes necháme na hřišti úplně vše. Když už nám nepůjdou nohy, musíme tam nechat srdce. A od začátku dokonce jsme hráli tvrdě, rychle, důrazně a nic jsme Chýši nedali zadarmo. V prvním poločase jsme Chýši ve všem přehrávali a vytvářeli si šance a dvě jsme proměnily. 2:0. V šatně jsme si řekli ,že ve druhém poločase nesmíme polevit a jít do zápasu pro body. Na začátku druhého poločasu jsme měli gólovou šanci, kterou jsme neproměnili a Chyše ve druhém poločase přidala na aktivitě a srovnala skóre. Měli jsme ještě nějaké hezké fotbalové šance, ale to měla i Chyše. Dnes musím říct, kdyby nám někdo před zápasem řekl "budete mít bod s Chýší," řekl bych mu, že je blázen. Nyní má pro mě ten bod velmi hořkou příchuť. Zítra za něj budeme rádi.




Sestavy


TJ KSNP Sedlec
M. Toka [-] - P. Gregor [-] , A. Irovský [-] (62. L. Juhás [-] ) , J. Košťál [-] , F. Petra [-] - J. Hofman [-] (83. F. Kotrč [-] ) , D. Ferenc [-] (57. M. Henzl [-] ) , D. Štěpán [-] , P. Krejsa [-] - M. Kováč [-] (57. D. Diro [-] ) , J. Vydra [-]

TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] , J. Velek [-] , J. Hanzlíček [-] - A. Vála [-] , J. Lavička [-] , A. Svoboda [-] - D. Michel [-] - E. Laurich [-] , O. Kubinec [-] , D. Maier [-]

ŽK: 52. A. Irovský , 55. M. Toka , 58. P. Krejsa , 63. L. Juhás , 70. M. Henzl - 55. E. Laurich , 88. J. Hanzlíček . ČK: 79. L. Juhás .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Peschel Filip - VOKOUN Tomáš, PROCHÁZKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra hostů

Od Sedlece bych po postupu čekal víc než zatím předvedli, ale rozhodně nás nečeká nic lehkého. Na jejich hřišti se nám s dorostem nehrálo nikdy snadno, ale věřím že teď to bude jiné a vyhrajeme.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů