3:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipová v napínavém duelu těsně poráží Dolní Žandov


Branky


15. D. Čížek , 71. D. Čížek (p.) , 89. T. Balák - 76. M. Jakubec , 78. L. Bátovský (p.)
11

Souboj dvou velice fotbalových celků, Lipové s Dolním Žandovem, nabídlo 3. kolo 1.B třídy. To vycítili také diváci, kterých na tribuny dorazilo 150 a rozhodně se během zápasu nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jedna branka

Vyrovnané utkání přineslo první branku přesně po čtvrthodině hry. Po faulu na Nicolase Tůmu na hranici vápna se k zahrání přímého kopu postavil kapitán domácích Daniel Čížek, který se trefil parádně a poslal svůj tým do vedení 1:0. I přes další šance na obou stranách již další branka v prvním poločase nepadla.

 

Přestřelku nakonec vyhráli domácí

Další branka přišla až v 71. minutě. Ve vápně hostů byl faulován Marek Tůma a nařízený pokutový kop proměnil opět Čížek, pro kterého to byla druhá branka v utkání. Domácí tak vedli už 2:0. Hostům se podařilo záhy snížit. V 76. minutě využili nedůrazu domácí obrany ve vlastním vápně. K míči se tak dostal Michal Jakubec a upravil stav zápasu na 2:1 pro domácí. V 78. minutě bylo dokonce srovnáno! Poměrně zbytečného faulu se dopustili domácí ve vlastním vápně a sudí nařídil penaltu i pro žandovské. K té se postavil ve formě hrající Lukáš Bátovský a s přehledem proměnil. 2:2. Utkání se schylovalo ke konci a vypadalo to, že body se budou dělit. V poslední minutě se ale po pohledné kombinaci domácích dostal k míči Dan Čížek, který ještě nasměroval míč na zadní tyč přímo na kopačky svého spoluhráče Tomáše Baláka, který jen uklidil míč do sítě a rozhodl tak o důležitých třech bodech pro své mužstvo. Dolní Žandov se nakonec musí smířit s hořkostí porážky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč: V dalším utkání jsme se utkali v tradičním derby se Žandovem. Věděli jsme, že hosté před sezonou oslabili, ale jelikož se v derby rozdíly mažou, čekal nás těžký zápas a to se také potvrdilo. Důležité vítězství jsme ale připsali, každopádně hostům ze Žandova patří absolutorium za předvedený výkon. Myslím, že to s nimi nebude mít nikdo lehké.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán, zastupující trenér: Do utkání jsme šli s patřičným respektem k soupeři ale i přes určitou absenci jsme věřili, že utkání můžeme zvládnout. Domácí celek byl po většinu zápasu lepší na míči a měl celkově i více šancí. My jsme se jim snažili vyrovnat bojovností a nasazením. I s trochou štěstí se nám pak podařilo dokonce i vyrovnat. Bohužel jsme se na konci možná až moc zatáhli a hru přenechali soupeři a ten to potrestal. Podle průběhu je domácí výhra zasloužená, ale když už jsme byli tak blízko, hrozně nás mrzí, že jsme odjeli bez bodu. Kluky je ale třeba pochválit, jak se s nelehkou situací popasovali a i za zdánlivě rozhodnutého stavu se nevzdali. Z diváckého pohledu to ale muselo být výborné derby, mělo to vše co k tomu patří, emoce, krásné góly i drama až do konce.



Sestavy


TJ Sokol Lipová
J. Dašek [-] (46. M. Dulovec [-] ) - J. Žuk [-] , N. Tůma [-] , P. Slovák [-] , P. Dulovec [-] (59. M. Glazer [-] ) , P. Mezera [-] (59. M. Tůma [-] ) , L. Jačka [-] , D. Čížek [-] , L. Anděl [-] (59. P. Uhlík [-] ) , J. Žahourek [-] , T. Balák [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - J. Tomaštík [-] (41. J. Jelínek [-] ) , M. Rözsler [-] , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] , M. Jakubec [-] , D. Mašek [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , M. Kič [-] (59. T. Hrdonka [-] ) , T. Hemmerka [-]

ŽK: 63. M. Glazer , 68. T. Balák - 62. J. Jelínek , 75. M. Daněk , 88. Š. Kundrát .
Hráči zápasu: D. Čížek - T. Rada .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FURIŠ Adam - MELNIČUK Matěj, LHOTKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: remíza

Na zápas odjíždíme v roli outsiderů, což si myslím, že je pro nás dobře, tlak je na domácí straně. Lipová chce jednoznačně jít za postupem a zatím tomu výkony i výsledky odpovídají. Věřím, že i přes naši nepříznivou situaci bude první, kdo je obere o body. Je to přeci jen derby, a tam se může stát cokoli. Odvezeme si bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích